when your heart stop beliving

2011-02-24 @ 20:53:18
heellooo

Har varit i skolan idag som vanligt där man var trött som en gnu.. haha. När jag kom hem så gjorde jag fick i ugn med mos :) mums!! sen dammsög jag och plockade undan lite :) skööönt!!! Nu väntar jag bara på att Robin ska diska som han skulle ha gjort i tisdag!! men nej han bryr sig inte om vad jag säger utan han sover och spelar bara...

Har tränat nån kampsak i en halvtimme idag, riktigt jobbigt va det! skönt med lite variation än bara zumba :)


så jävla trött på den här skiten nu!

HEJDÅ!

When everything falls apart

2011-02-23 @ 22:03:15
hej..

länge sen jag skrev =).  Ligger i sängen och har precis kollat på ett bra avsnitt av pretty little liars, så bra! och justnu kollar jag på jamie oliver middag på 30 min och väntar på att big brother ska börja haha! Stör mig på att det mest bara är massa gamlingar och nördar med, men fast det så är det beroende framkallande..

Gjorde någon mumsig och nyttig fisksoppa idag:) Hoppas att dom här två dagarna i skolan går väldigt fort!! Behöver verkligen lov, slut köörd nu! Setat i flera timmar med en matteläxa som jag har tills imorgon, men fattar verkligen inte hur man klurar ut uppgifterna, läst hur man ska göra tuuusen gånger... Varför fick jag en sån rutten hjärna!? haha.

Ska snart plåga Morris lite med sin gooda medicin :)

BYEE









RSS 2.0