lekland

2016-02-28 @ 21:57:29
God kväller! 

Themo ligger och sover i sitt rum, första natten därinne 🙈😱 känns lite läskigt att ha han sovandes i ett annat rum, men kommer ju höra när han vaknar. Men ska bli skönt slippa smyga in i sovrummet på kvällarna. 

Idag så åkte vi till Leos lekland, fick äntligen med Marco dit och självklart var det inte så jobbigt att vara där. Haha! Themo hade super kul, älskade att åka rutschkana. Så jag, Themo och Nadja åker dit imorgon också:) älskar han se min stora bebis lycklig, världens bästa känsla! 











27 februari

2016-02-27 @ 21:59:03
Godkväll🌸

Ligger på soffan nu och äter lite choklad och tittar på serier i min ensamhet, Themo sover och Marco är ute och röjer. Haft en bra dag idag, veckohandlat för den kommande veckan, passade på medan Marco var hemma och kunde vara hemma med Themo, han är inge roligt att gå på affärer med nu. Blir så grinig efter en liten stund, vill att man ska bära han helatiden. Det går ju inte när man ska plocka ned varor och så. Efter att Themo vilat sin långa eftermiddags lur så gick ut en stund, vi gick runt lite här på kvarteret. Themo tycker det är så roligt att gå på snön när det knastrar och har sig. Min lilla pluttis 💕 Massa mys, skratt och lek har vi hunnit med också. 









Lek på hans rum:) 


Lite lördagsgott ska man ju ha:) 




Bilder🎉

2016-02-25 @ 12:38:28

I lördags firade vi Sofi, hon hade köpt lite party hattar och masker. Kvällen blev inte alls som vi tänkt men det var roligt ändå:)



Gjorde en hallonmoussetårta med browniebotten och tog med:) 



Vegetarisk lunch har vi ätit i veckan:) 


Min lilla rivare💕 


Ville ha blöjan på huvudet en kväll, tog av och så skulle man sätta på den igen 😅 



Fruktsallad och smörgåsrån till mellis igår. 


Min mormor fyllde år igår så klart Themo ska vara finklädd :) dessutom med kläderna han fått av dom. 



Themo och moster. Åt den gudomliga kycklingsoppan hemma hos mormor och morfar som nästan varje fördelsedag där:) 


Mamma kom hit och åt lunch idag så slängde ihop en kalkonsås med lök, paprika och champinjoner. Så gott och enkelt! 


Lite bus med mormor




Och så klippte vi Themo lite, han hade fått så långt hår! Så nu ser han inte ut sen gammal snusk gubbe i håret 😂😂. Går inte direkt att göra något med hans hår än, så fjantigt. Nästan inget hår fram heller.  Han blev så stilig nu❤️ 



Grattis Sofi🎈💕

2016-02-20 @ 10:11:27
God förmiddag! 

Hade en trevlig kväll på Kirin igår med bra vänner, god mat och massa prat. Gjorde färdigt Sofis tårta idag, hon fyller år idag så vi ska fira henne ikväll med en hallonmousse tårta och massa alkohol. Så Themo sover hos sin mormor idag. Gjort i ordning lite kvälls gott till han, blåbär, physalis och majsmums. Alla hans favoriter💕 



Tog bara kort på förrätten igår, vitlöksräkor. 



Veckan.

2016-02-18 @ 19:24:19
Redan fredag imorgon, tiden går så fort! Den här veckan så har vi promenerat lite, sytt, varit på öppna förskolan. Idag så satte jag Themo i pulkan och så gick vi hem till mor och åt lunch, tog med massa rester från maten igår, tonfiskgratäng. Så jobbigt att dra han i pulkan 😅 men bra träning! Sen på EM kom Maria och Thyra på goda makaroner torsdagen. Tröttnar aldrig på det! Just nu så slänger Themo massa grejer ner för trappen.. Såå roligt enligt han, not so much for me... Som måste plocka undan allt sen. Bara han har roligt så.. Vi har haft en riktigt bra vecka, Themo har varit så glad, varit riktigt gnällig ett par dagar. Och igår fick jag se varför. Nämligen 3! Tänder som har ploppat fram i över käken:) imorgon är det middag på kirin med mammorna! 



Gick till lekparken i söndags, Themo gick hela vägen hem sen. Andra gången han går i snön, gick jätte bra :) 


Ritat sin första teckning:) 


Nu klättrar han i/på allt.. 







Så gott att ha i morot och zuchini i korvstroganoff! 


Hahah försöket att sy en tröja 😂 som dessutom blev för liten i armarna.. 







❤️❤️





Myshelg💕

2016-02-18 @ 09:39:09
I lördags så kom mamma hit för att vara barnvakt över natten. Marco och jag åkte till Örebro för att sova på Elite hotell, Marco hade bokat deras finaste svit med bubbelbad. Så underbart! Vi började kvällen med champagne, ansiktsmask och bubbelbad. Innan vi fixade oss för en 4 rätters middag! Maten var väl sisådär.. Efterrätten var såå god! Det var så skönt att komma hemifrån och bara vara Linda och Marco igen, med massa bad och mys. 






















Påkörd av en bil😫

2016-02-08 @ 08:50:55
Då är det måndag igen då, Marco jobbar som vanligt, jag ligger i soffan förkyld, känns som att jag blivit påkörd av en bil, ont i huvudet, näsan och svider i ögonen. Themo leker så snällt, mormor kommer hit senare och leker lite med Themo och tar hand om mig😃 alltid skönt att bli ompysslad när man är sjuk. Idag blir det inte mycket gjort, försöka bli frisk så ska äta massa vitlök och ingefära idag och hoppas på att jag är frisk till onsdag. Themos kompisar kommer hit då och leker, ska bjuda på goda makaroner till lunch också. Om jag är frisk då.. 


Lite mys framför Melodifestivalen i lördags, ingen bra låt denna gång. 


Themo fick vara en liten söt ko igår:) 


Ingredienser till en laxröra som jag åt hemma hos Sandra på middagen, den var så god så var tvungen att göra den igår. Marco tyckte också om den:) 


Färdig!


Inte så fint upplagt men goott vare! 


Vitlök-ingefära och honungste igår kväll. 😷 


Morgon lek nu, nu står han och kör en bil på bordet:) så söt och så säger brum brum 

Goda makaroner

2016-02-06 @ 11:17:11
God förmiddag! 

Vi har precis ätit lite lunch, rester från igår - goda makaroner! Så sjukt gott, både jag och Themo sitter och säger mmm hela tiden 😂 justnu är vi uppe i Themos rum och leker lite, jag ligger i hans tält och Themo leker med en bok med fordons ljud. Idag vakna han jätte tidigt 6.35. Han som har vaknat vid 8.30 i flera dagar nu. Marco jobbar hela helgen så vi ska inte göra nå speciellt denna helg eller nästa som han också jobbar. Han kommer jobba 20 dagar i streck.. Fy vill han vara han nu😁 hoppas iaf han tar ledigt 1 dag. 

Igår så kom Maria över en sväng så klippte vi lugg på henne, blev jätte fint på henne! 








🍴

2016-02-04 @ 19:17:10

Promenad till affären här om dagen, min lilla mysis❤️


Gjorde en smoothie som Themo fick dricka till Bolibompa i sin söta Mumin mugg som han fått av sin farbror. 


Hittade den här bilden på Facebook som jag vill göra, hade varit så mkt enklare om man har alla maträtter uppskrivet, så svårt att komma på vad man ska äta jämt! 


Frukosten igår, det mesta hamna på golvet.. Tur han åt jätte bra med mat vid både lunch och middag istället. Så skönt att han har börjat äta bra nu efter sin lilla vecka som han har haft! Och han sover bättre än nånsin nu! Vaknar inte en enda gång på natten nu, så skönt! Dock har jag börjar drömma mycket nu så då är man inte utvilad när man vaknar.. 




Fredrik kom hit i tisdags med sin nya flickvän på mat, så gjorde köttgryta. 


Och en super god plopp chokladmousse! Till efterrätt.





Nu tröja som han fått av moster:) 


Idag var vi en sväng till maxi med Maria, sen till hennes nya lght och grejade lite:) 

Themo leker nu och jag sitter i soffan och tittar på musse piggs klubbhus 😅 



Pictures 🌸

2016-02-01 @ 15:53:53

Marco fick den här fina av en kund! 



En av mina underbara julklappar från mannen! Fick även en sulkyvagn, fritös, symaskin och converse. Äntligen så tar inte vagnen upp hela bilen 😁 




Vi fick en korg fylld med en maasssa gott av Marcos föräldrar:) 




En av Themos alla julklappar, en verktygsbänk. 


Fick bord och stolar av moster Nadja:) 



Såå söt ❤️❤️







Massa nytt från Ikea! Resten till köket sen vitrinskåp och bokhylla till v-rummet :) 


Themo fick kusin Helmis stuga som hon inte lekte i, en riktig hitt! Han älskar den! 



Lilla gottegrisen 🐽


Nyårsaftonskvällen åkte vi hem till morfar och åt trerätters och firade in det nya året, Themo fick somna i mormors säng :) 






Provade fritösen och gjorde pommes, så himla gott! 



Flyttade Themos rum till Öv så att jag kunde sätta upp hans Tipitält, mycket bättre där uppe! 


Snaart ska hans säng dit också, inte riktigt redo än 🙈 











Så söt liten björntröja Themo fick av moster! 











Helgen🐶

2016-02-01 @ 10:25:17
Godmorgon! 💎

Redan måndag igen, blir alltid en kort helg IOM att Marco jobbar till 14 varje lördag också.. Iallafall så har vi haft en bra helg. Mamma, syster, mormor, morfar och lilla kusin Nisse var här i fredags på filmmys, åt tacogratäng och tittade på film, Leonardos nya film var väl sådär haha. I lördags var det dags för ännu en mammamiddag, denna gång hemma hos Sandra i västra skedvi. God mat och massa prat om allt möjligt, kom hem 00.30. Alltid trevligt att ses och prata. I igår så åkte vi till skbg och firade Marcos mamma som fyllde år, åt tacopaj och fikade. Themo lekte med sin kusin Helmi. Han blir så glad när det är andra barn med som han kan "leka" med.  

Idag ska vi till BVC en sväng, läkarkontroll. Måste ta en promenad dit då Marco har lånat ut min bil till hans bror på obestämd tid.. Men det behövs, alltid skönt att röra på sig. Så vi kommer vara strandsatta här hemma ett tag nu😁 



Laxröra på ciabatta. 


Fläskfilé och potatisgratäng.


Ploppchokladmousse med karamelliserad mjölk, såå gott!! 


Lite lek med farmor! 



Dagens lilla Themo 💕





RSS 2.0