2012-04-14

2012-04-14 @ 08:34:02
God morgon!
Inte skrivit på två dagar nu, så kände att det var dags. Ställde klockan på halv 6 idag så att jag ska vara trött idag lite mot kvällen så jag kan gå och sova ett tag innan jag måste åka till ullvi klockan 3 inatt, då vi åker till Rom :)
I torsdags så var jag i skolan och när jag kom hem vid ett så åkte mamma och jag in till köping då hon skulle hjälpa sin kompis med en sak, jag växlade även pengar. Sen åkte vi till kolsva och firade min gammelmormor som fyllde 89 år! där fick vi smörgåstårta :) Igår så gjorde jag inte så mycket, tvättade städade och sånt.
Idag så ska jag packa, plocka lite på rummet så det är fint sen när jag kommer hem igen. Kommer nog inte skriva förns om en vecka när jag kommer hem igen, då kommer det massa bilder också!
Bilder från google.

2012-04-11

2012-04-11 @ 20:55:30
God kväll!
Efter skolan idag så gick jag hem till Robins bror Dennis där Robin var, skulle hämta min skåpnyckel som jag glömt hos honom, och passade på att kramas lite och klia han på ryggen. Då vi inte kommer ses förens nästa helg eller senare, åker till Rom på lördag natt:) lääängtar!! Kommer bli så kul. Hoppas bara att  det är fint väder, för justnu så regnar de där nere också som det gör här. När jag kom hem så tvingade mamma mig att gå till affären och handla så gjorde det, sen lagade jag mat, mos och köttfärslimpa från frysen. sen kollade jag lite på tv, och sen tränade jag :) kände verkligen inte för att träna men tvingade mig själv eftersom att jag inte mådde bra igår och struntade i det. haha. Har ätit kvälls macka för en stund sedan och sitter  nu och kollar på arga snickaren, väntar på att Greys anatomy ska börja. Ha en bra kväll, för det kommer jag ha! Somna skönt efter träningen kommer jag göra=)

2012-04-10

2012-04-10 @ 18:48:27
Igår så tränade jag och sen gjorde jag inte så mycket mer haha, kollade på big brother osv.. Idag så var det skola igen! faktiskt ganska skönt, men jobbigt att gå upp tidigt! Vaknade tjugo över 6 en timme innan jag skulle upp och då var jag pigg, men orkade inte gå upp då så jag somnade om och vaknade kvart över sju och då va jag trött ;s. Började skolan halv 10 och slutade tio över 1, skön dag! Mitt schema är as skönt, bara på måndagar och fredagar som jag slutar halv fyra, annars så slutar jag tidigt som idag, på onsdag imorgon så slutar jag tjugo i 1 och på torsdagar slutar jag kvart i tolv, såå skönt!. När jag skulle gå till bussen så regnade det, hade bara skinnjacka, ingen luva eller paraply så blev jätte blöt, haha inte kul.. Efter skolan så har jag inte gjort så mkt, känt mig snurrig i huvudet hela dagen och mått illa och haft mens- och träningsvärk! Badat har jag gjort iallafall! och i kväll så är det desperate housewives. BYEE

2012-04-08

2012-04-08 @ 21:31:33
Hejhej =)

Idag så vaknade jag halv 9! hemskt, haha. Låg kvar i sängen ett tag och kollade på tv, sen när mamma och janne åkte så tränade jag :). skööönt!! sen har jag  duschat och fixat disken, lagat mat, köttfärssås. Har även gjort en äppelpaj. haha. Har även kollat på desperate housewives och nu kollar jag på big brother,hoppas att "Hulda" åker ut. skit tråkigt människa. BYEBYE

2012-04-07

2012-04-07 @ 21:47:21
Hej!!
Idag så har jag varit hemma hos moster Ewa där vi har ätit påskmat och chokladmarängtårta :d smarrigt!! och så har jag inte gjort så mycket mera, myst med morris, duschat, fixat mig och sånt. Gick hem till mormor också, skulle åka med dem dit :) Och imorgon är det söndag, känns som att det är söndag idag.. haha!

How deep is your love

2012-04-06 @ 12:44:42
Glömde lägga upp bilden på farmors kista, som va så fin!!
Just nu så är det påsklov iallafall :). sköönt!! hade högskoleprov i lördags.. gick ju inte bra haha. Matten va skit svår, tal som man aldrig har sätt förut.. Sitter hemma hos Robin nu, han är och jobbar. Tänkte gå ut och gå/springa idag också som jag gjorde i förrgår, men nu så snöar det! så ja.. Så fick gjorde massa olika styrkeövningar hemma istället. Har sån sjuk träningsvärk i rumpan!
Imorgon så ska vi på påskmat hos moster m.familj, ska bli trevligt=). Har börjat kolla på första säsongerna av desperate housewife, som jag inte har sätt, så det har jag roat mig med på lovet..
<3

2012-04-06

2012-04-06 @ 12:36:56
Tänkte lägga upp lite bilder från när vi var i Luleå den 29/3 och gick på älskade farmors begravning <3

RSS 2.0