bilder från systemkameran

2015-05-28 @ 16:41:13

Canon

2015-05-27 @ 22:19:22


Jaha vad gjorde vi igår då, tog en promenad på morgonen, sen till BVC för vägning, mätning osv hade även läkarbesök och vaccinering, gjorde så ont i mammahjärtat när han fick sprutorna i låren. Gjorde så ont för han så han kunde knappt andas. Lilla gubben❤️ Themo väger nu 8360 g och är 68 cm lång :) min stora pojke! 


Marco kunde inte hålla sig med min födelsedagspresent så jag fick den två veckor förtidigt 😃 en liten systemkamera, tycker synd om Themo som jag kommer ta ännu mer kort på nu. Jag som redan tar så mycket kort. Jobbigt bara att man måste överföra bilderna till datorn så att jag måste blogga från datorn också.. 


Lufta rumpan måste man göra 😃 hemma hos mormor såklart så mamma inte får kiss i sin soffa 😂 precis när jag ska sätta på blöjan så börjar han kissa, och inte lite heller.. Så både jag och mors soffa blev blöta. Haha! 



Måndag

2015-05-26 @ 12:32:10
Themo vaknade strax innan 9 igår, måndag. Men jag så klart vaken från det att Marcos första larm ringde 7.30, han hade ovanligt högt ljud.. Låg och väntade på att Themo skulle vakna. Han låg och vred och vände lite på sig. Brukar inte ta så lång tid innan han vaknar efter att Marco har åkt till jobbet. 


Hade en Mysmorgon, Themo fick katrinplommonpure medan jag åt banan"röra" med jordgubbar. Så gott! 

Orkar inte vänta på att det ska börja stelna i stekpannan så man kan vända på det, så rör runt istället :) 


Efter massa dreggel och katrinplommon så var det dags att byta om och tvättas av. Han fick på sig en mörkblå body och även mörkblåa byxor:) 




Tog en promenad hem till Maria som bor vid guttsta undefär 3 km bort:) 


Var ute och lekte en stund, Themo gillade att kolla på när deras hund Vile sprang omkring och jagade såpbubblor. 



Fick sitta lite i thyras gunga som hon hade när hon var liten, han satt jätte bra där, upprätt som han gillar nu. Så nöjd där :) fick lite fika innan vi traskade hem igen. Gick hem till Themos mormor och kollade på en bra film, the age of adeline. Åt mat där också, kokt falukorv och pepparrotssås innan vi gick hem och sov :) 

Plymouth

2015-05-24 @ 14:06:29
Jag tror att Marco har fått en liten pappakris, för i fredags åkte han till Göteborg för att köpa en raggarbil.. En plymouth 66:à. 








Dopkort

2015-05-24 @ 13:08:14
Igår tog vi äntligen lite dopkort på Themo, hann inte göra det på dopet. Han var så varm och ledsen. 

 Mamma älskar dig ❤️






Grillning och esckväll

2015-05-24 @ 11:10:42

Startade lördagen med en långpromenad som vanligt med Maria och Vile.


Lite gröt med katrinplommonpure efter promenaden. 


Sen ett bad för att prova nya badstolen, badkaret var lite för smalt på stolen fastna inte på botten, men det gick bra ändå att sitta och bada i den :) 



gick sen till affären för att handla allt som vi skulle grilla på kvällen hemma hos mormor och morfar.


Skönt att få sova ute hos sin gammelmormor och gammelmorfar.




😂






Kubb i väntan på att esc ska börja


😂😂😂😂




👏

2015-05-22 @ 16:43:06

Promenerade med Maria och vile som vanligt i torsdags och i fredags, idag hann vi inte med:) fick sovmorgon idag, Marco åkte till Göteborg inatt för att hämta en bil tidigt imorse innan han åkte tillbaka hem för att jobba. Så Themo vaknade 8.30 😊 annars vaknar han av Marcos väckarklocka om han inte vaknar tidigare. Åkte sen på lekträff vid halv tolv, trevligt. Synd bara att Themo inte ville vila nånting innan så han var lite små grinig ibland. 



Plockade min första citron från citrongräset 😀 inte lika sur som dom man köper.


Themo fick smaka lite för första gången, han gjorde ingen rolig grimas som bebisar brukar göra :( får testa med en köpecitron haha. 



Gladfis på kvällen när han ska sova. 



Lika glad på morgonen sen:) så skönt när han vaknar upp o börjar leka o prata istället för att skrika.


Åkte in till Köping igår till actic o sa äntligen upp mitt gymkort. Skönt att få det gjort, skulle ha gjort det för läänge sen... Åkte sen till kapphal och köpte två par nya byxor från newbie till Themo. Han fick även en body av mor! Sen till Sibylla för att äta godaste hamburgaren.



Så mysigt med en sovit på sig❤️

Gick även till Sofia igår kväll för att hämta Themo doppresent, grävmaskinen. Kunde inte låta bli att köpa lite andra bilder som hon har ritat, så fina. 


Snabb lunch idag! Så hungrig efter lekträffen haha. 



🐽

2015-05-19 @ 22:27:33
Haft en grinig gosse idag.. Speciellt på morgonen. Trött mamma + grinig, trött och hungrig bebis som inte vill äta är inge roligt. Ingenting fungerade bara massa gnäll gråt och skrik, till slut så blev han så trött och ledsen så han somna i mitt knä medan han åt lite. Så jobbigt när man inte vet vad han vill. Dagen har gått fort, Themo vaknade halv 7 imorse sen somna han tillslut halv 9 igen så sov vi till halv 12. Vi har inte gjort så mycket idag heller, regnat hela dagen så man har ingen lust att gå ut på  en promenad och bli blöt. Så vi har lekt här hemma, planterat om tomaterna, tvättat och plockat lite. Lagat mat tills pappsen kom hem. Themo ligger och sover nu så ska snart sova jag också. Marco är i huset och lägger golv i hallen. 

Så jobbigt att vara utan bil, även fast man inte åkte nånstans så är det jobbigt att veta att man är strandsatt här hemma ! Haha. Hoppas min bil blir såld snabbt så jag kan köpa min nya bil, nya subaru outback 2015 :) provkörde en likadan bil igår, den var så skön att köra. Skönt att slippa växla. Den har eyesight, så åker man för nära en bil så bromsar den åt en och kommer man för fort fram till en bil som kör långsammare så bromsar den så man kör i samma hastighet. Jaja nu ska jag sova natti! 






Han hade det så roligt med filten ikväll haha, låg och underhöll sig själv med den. 

Vila i frid 💛

2015-05-18 @ 17:00:45

Åkte in till cruisingen i Köping en kort sväng, trött Themo ville hellre kolla på bilarna än sova ;) 


Igår var det begravning för Marcos underbara farfar 💛 En finsk begravning så förstod ingenting, Marcos pappa, farbror och hans bröder hjälpte själva till att hissa ner Alpo i sin grav. En jobbig men fin dag 💛 


Themo fick vara hos sin mormor medan vi va på begravning, fick detta kort skickat till mig:) min fina lilla unge ❤️ 


Åkte till huset en sväng på kvällen för att fixa lite smått, snart är köket klart😃 bara hällen kvar och lister:) sen har vi bara golvet i hallen och lister överallt kvar, sen kan vi flytta!!! 👍 

Idag har vi inte gjort så mycket, Marco har smittat mig med sin förkylning så har börjat fått lite ont i halsen så vi höll oss inne idag och hade en mysdag istället, mamma/mormor kom förbi en sväng också :) ska snart börja laga mat så den är klar när Marco kommer hem. Pannbiff och potatis o morötter. 



🌸

2015-05-16 @ 08:05:26
Godmorgon ☀️ 

Themo ligger i sin säng och tjoar och är glad efter en bra natt :) han åt vid 8 igår kväll och ville inte ha mat förns 7.20 idag:) så fick liten sovmorgon idag, skönt! Igår så tog vi en promenad på morgonen med Maria och ville, blir nog det idag också. På kvällen så åkte jag, Marco, Themo, mamma/mormor, Marcos mamma och pappa till choys garden i Västerås och åt deras goda buffé. Idag ska vi inte göra något speciellt, ta en promenad, träna, leka och vila som alla andra dagar.




Börjat växa på min physalis planta nu😃 


Precis när jag skulle ta kort så spyr han... 



❤️

🐝🌸☀️

2015-05-14 @ 22:22:35
Themo valde att börja dagen klockan 5 inatt/morse.. Bara för att det var så ljust i rummet så ville han hellre ligga och kolla på sin sängmobil istället för att somna om. Så det är tur att han inte orkar vara vaken så länge, klockan 7 somnade vi om och sov till halv tio. Åt mat, diskade, plockade och lekte sen var det dags för en vilopaus så jag gick ut och gick med Maria och stora ville. Idag blev det årets första grillning hemma hos svärföräldrarna. Så gott! Längtar tills vi flyttar och kan grilla varje kväll. Nä nu ska jag sova så jag orkar upp inatt o mata gossen. 





Themo fick bada idag också, satte han i bumbostolen, men blev inge bra så måste köpa en badstol nu, min stora kille ❤️ eftersom han inte satt nå bra i stolen och Marco var hemma så hoppa jag ner i badet med Themo, för första gången. Så kul, fick han "simma" lite. Tror han tyckte det var mycke roligare. 


Livsnjutning❤️

2015-05-13 @ 21:10:34

Themo sover och gubben är ute på partaj, så jag passar på att läsa lite tidningar i sängen och lägga mig tidigt. Ljuvligt. Ligga och lyssna på när världens finaste människa sover och sen läsa lite. Älskar mitt underbara liv❤️ snart flyttar vi till hus, som jag längtar! Renoveringen är snart klar, bara källaren kvar sen men det tar vi nån gång senare. Dock massor att göra utomhus nu.. Lerigt på nästan hela trädgården, ny altan behövs byggas och sen göra en carport etc etc. Men vi har tid att göra lite i taget, ingen brådska. Måste njuta av livet som mamma också 😃 se när min fina son utvecklas dag för dag, underbart! 

🌛

2015-05-13 @ 16:00:46


Mammas lilla Gladfis ❤️ 






Ååh så gott! Vitlöksbröd med tomat och persilja... 


Blåbären var jätte goda! 


Så söt 😂





Han ser så rolig ut bakifrån, min lilla fisunge 😂❤️ 

Promenad med moster 











Promenerade med Maria och lilla thyra imorse, sen åkte vi in till Köping och åt frukost/lunch :) 


Snålt med kött bara... 


Grinpelle

2015-05-07 @ 21:22:31
Idag har tålamodet fått sig ett litet prov, Themo har varit så grinig i princip hela dagen, allmänt missnöjd idag... Antar väl att såna dagar behövs ibland också. Det är väl tur att han är glad nästan alla andra dagar❤️ vi har inte gjort något speciellt idag,regnat ute så en promenad har inte lockats. Hoppas på bättre väder imorgon så man kan röra lite på benen. Plockat och sinat lite här hemma som vanligt, kollat på greys anatomy, tagit hand om grinisen, lekt när han varit glad, han har fått ätit lite palsternacka och potatispuré idag, inte alls gott enligt han. Vilka miner han gör, men han äter ändå. Skönt det! Sen fick han smaka på blåbärspure, det var lite bättre :) mor och Nadja kom förbi en sväng också, kollade på kort som jag hämtat ut idag, och satt in i ett fotoalbum. Måste köpa ett till, alla fick inte plats i en. Tänk att man har så många kort på busen och han är bara 4 månader. Hela hemmet kommer vara fullt av fotoalbum till slut❤️ mamma lilla hjärta. Themo ligger och sover nu i sin säng, somnade vid 8 idag. Han åt vid 18.30 så kommer säkert få mata han två gånger inatt... Ne ska krypa ner i sängen och vänta på att Marco ska komma hem , han är på pubquiz på Bishop. 









Bilder

2015-05-07 @ 11:31:46
Nu har jag inte skrivit på ett tag så nu har jag massor av bilder... Skriver lite under varje bild istället. 


För en vecka sen var vi på BVC, mätte ocj vägde fisen som vanligt, nu är han 65,4 cm lång och väger 7885 g :) 


Åkte sen hem till mormor för att fira mor som fyllde år, skulle egentligen ha tagit kort på Themo i dopklänningen men det glömdes av! 



Themo med sin morbror.



Klart Themo ska ha lite gott när vi får det 👍



Hon fick lite mer paket av mig och Marco sen av mormor:) 




Så himla söt när han gråter 




På kvällen så lämnade vi av Themo hos sin mormor så åkte jag och Marco till choys garden och åt buffé, så gott!! Sen gick vi på bio, fast & the furious 7. Bra film, så sorgligt! 




På fredagen kom mor över med Themo på morgonen, sen gjorde vi och iordning för att åka till Marcos mamma o pappa för att äta mat med deras familj, fläskfilé och klyftpotatis. 



I lördags åkte vi till Ikea och köpte nytt kök:)

Themo sov hela tiden där, han vakna när  vi höll på o skulle packa in i släpkärran. 



Fick en gris. 


Det här, skönt att han hård haklapp så slipper van gegga ner ansiktet haha. 


Och en matstol som Marco satte ihop igår:)






Tog en promenad med bärselen till huset för att hämta vagnen så Nadja och jag kunde promenera. 



Xuan med Sofi imåndags, åh så gott!! Sitter här och är hungrig och väntar på att Themo ska vakna snart.



Alltid massa fika när man kommer hem till Marcos farmor ❤️








Snart är köket klart:) 



Dom håller på att dränera grunden, ser ut som ett bombnedslag haha. 

Var i växthuset igår och fyllde på med kogödsel och jord. 


Glad kille från sängen imorse :) så skönt när han är glad och inte ligger och gallskriker på morgonen. 




RSS 2.0