6 dagar till vd

2014-12-27 @ 12:29:42
Lägger upp lite bilder från julafton :) 



















God jul😘

2014-12-24 @ 11:18:05
Jaha då var det julafton då :)  igår så var  vi hem till pappa och firade lite jul, så roligt att se lille Melker springa omkring och dra i paketsnöret. Han verkade nöjd med alla klappar :) sen åkte vi till mor och spelade Bingolotto, vann så klart ingenting... Sen öppnade jag och Marco våra julklappar :) måste ha varit jätte snäll i år för jag fick både en iPhone 6 och en ny laptop :) älskar min lilla gubbe <3  Nu sitter vi hemma hos Marcos mor och far och har ätit lite julgröt och skinksmörgås :) sen när vi ätit lite julmat här så åker vi vidare hem till min mormor och fira jul där :) 









2 dagar till julafton

2014-12-22 @ 14:17:48
Åh snart är det julafton, läängtar. så mysigt :) hoppas bara att bebis inte väljer att komma ut så bara, känner av mer och mer förvärkar nu, haft det till och från hela fm idag. Idag så ska jag och gubben göra lite julgodis:) Imorgon ska vi till pappa och fira lite jul, få träffa lilla Melker. Han har blivit så söt nu :)



Var och handlade dom absolut sista julklapparna med mor i lördags, nu får det räcka :)



Igår blev det mysfrukost hemma hos mor med varmchoklad och limpsmörgås, sen en liten julklapp :) Fick en fin handduk och filt till lilla gossen:)



sen åkte vi till tzatziki i västerås och åt, sen storhandlade vi och köpte massoor med godis. Farligt att gå in i en godisaffär, även fast man tar lite av allt så blir det jätte mycke. haha. tur det är jul ;)

14 dagar kvar

2014-12-19 @ 15:36:12
Snaaart är min lilla bebis här, känns så sjukt att det bara är 14 dagar kvar. Man har längtat så länge men ändå så har tiden gått så fort, 266 dagar har han legat där inne nu och gottat sig <3 Längtar så jag spricker tills han är ute och myser med mig. Vill ha ut han nu men ändå inte, helst så får han vänta till 1 januari. Börjar bli för jobbigt men denna stora mage nu, gör ont så fort man ska vända på sig i sängen, känner mig som en stor klump, haha! Längtar tills man slipper alla sura uppstötningar, speciellt på natten. Kan vakna och så känns det som att man ska spy så får man knapra massa novalucol som gör så att man mår illa.. Men nu är det inte lång tid kvar så bara att hålla ut :)






16 dagar kvar

2014-12-17 @ 20:40:10
I söndags så bjöd vi hem Marcos föräldrar och brors son på lite adventsfika:) Gjorde en god saffranscheesecake som vi bjöd på, bjöd även på lite av julgodiset som jag gjort och glögg och julmust:) sen kom Sara och Fredrik förbi med deras lilla hund och lagade mat, fläskfile och klyftpotatis. En bra avslutning på veckan :)

Igår åkte jag med mor och Nadja till erikslund, Nadja handlade lite julklappar och jag köpte två hyllor till väggen i bebisrummet:) så älskling får sätta upp dom i helgen.

Idag var vi på ultraljud för att kollar om pysen har vänt på sig och det hade han gjort. skönt, slipper jag vara med om ett vändningsförsökt som jag läst gör oont.
Fick även veta på ett ungefär vad han väger, och det blir ingen liten bebis, 3.7 kg väger han cirka nu. så han kommer väga över 4 kg sen när han kommer ut. puuh. Kan inte tro att det bara är 16 dagar kvar till bf! tiden har gått så fort. Snart är han här, längtar ihjäl mig. Nu kan det få bli julafton och sedan Januari!

Efter att vi varit på ul så åkte vi till Skinnskatteberg och hälsade på Marcos farmor och sedan hans mor och far, där vi fick köttfärssås:) Ligger och kollar på julbak med dessertjuryn i sovrummet medan prutten spelar... Han har blivit en liten nörd nu haha.
















21 dagar kvar

2014-12-12 @ 16:37:24
I tisdags så var hos bm, allt såg bra ut förutom att han inte har lagt sig med huvudet neråt, så ska på ultraljud den 17 dec och kolla om han har vänt sig till dess annars så kommer dom försöka att vända på han. Fy kommer nog göra ont, gör till och med ont när bm klämmer o känner på magen så detta kommer nog göra mycket ondare då dom kommer ta tag i hans huvud och rumpa ocj vrida på han.. Om det inte går att vända på han så blir det nog kejsarsnitt... Det känns ändå som att det vore skönt med kejsarsnitt, då slipper man ligga där o plågas med alla värkar, fast då får man ont efteråt istället.. ja vi får väl se hur allt blir.

I onsdags så var det föräldragrupp, där det pratades om förlossningen o så, lite små segt men bra för Marco så han fick veta lite :) efter föräldragruppen så åkte jag på nobelmiddag med jobbeg hemma hos kerstin där det bjöds på räktoast till förrätt, fläskfile och potatisgratäng och sen tårta:) rullade därifrån sen! såå god mat:)

Igår så gjorde jag och Nadja lite julgodis:) det enda som blev perfekt för mig var knäckfudgen, så gott!!! skulle kunna äta ihjäl mig på den. gjorde även nån skumtomtefudge, som inte blev så god. Smakade för mycket.

och idag så åkte jag med Maria och lilla Thyra till köping och handlade lite julklappar :) Nu är jag nääästan klar, har en kvar att köpa:) fick även bli en napphållare, en tröja och ett par byxor till lilla pysen:)







köpte en likadan tröja till lillebror Melker i julklapp:)



baksidan på byxorna, så söta.





Nadja gjorde pepparkaksmuffins





























Min nya bil:) hyundai ix35




v.36 (35+3)

2014-12-02 @ 15:43:19
Varit hemma i två veckor nu och jag är redab uttråkad... En månad kvar av ensamhet innan lillen kommer ut. Man är trött och orkar inte göra nånting men ändå rastlös och vill göra nått, såå tråkigt... Saknar min fina man mer nu när man bara sitter hemma, tycker synd om honom som måste upp till jobbet varje dag :) Imorgon ska vi på den första delen av föräldrakursen så då får jag komma ut och göra nånting iallafall:) hoppas det blir roligt och man lär sig lite nytt.
Lilla bebisen ligger just nu och rumlar runt i magen, såå mysig. Vill bara att han ska komma ut nuu så jag får kramaaa han <3


hade på mig en "fotmask" i två timmar idag, hoppas den fungerar och mina fötter slipper vara så torra hela tiden.






Idag fanns det ett tuggummi i julkalendern, sånt som man jämt gick till kiosken och köpte när man var liten.





1 December

2014-12-01 @ 15:36:13
Igår var det första advent så jag och Mannen bjöd mor, Nadja och Petra på risgrynsgröt och julskinka och spelade bingolotto. Marco vann en ny bingolott men annars ingen tur som vanligt. Annars en trevlig kväll och sjukt gott med julskinka.






















32

2014-12-01 @ 15:27:33
Tiden går såå fort men ändå inte, tänk att det bara är 32 dagar kvar tills bebis är beräknad. Nu är vi i princip klara med allt till pojken, lite små saker kvar bara :) Fick bli ett skötbord från ikea tillslut , och blev myycket bättre än jag trodde att det skulle bli. Så jag är nöjd! Bebisrummet är intr helt klart än, Marco vill ha en vanlig säng där inne som förstör lite och tar plats.









vaggan ska in till vårt sovrum sen, den får stå i hans rum tills han kommer :)



Köpt ett gosedjur som spelar upp en vaggvisa om man drar i svansen, så varje kväll spelar vi den för honom så att han kommer känna igen den och känna sig trygg när han kommer ut:)












RSS 2.0