Gårdagen

2015-07-30 @ 09:50:33
Regniga dagar gör så att man bara vill ligga inne och kolla på tv, så det gjorde jag och min mamma igår. Hon var här nästan hela dagen igår, så skönt 😃 lekte med Themo och kollade på tv:) han fick bada igår också, tänk att det är så roligt nu:) måste köpa en glidbadmatta till hans lilla badkar, nu glider han runt så mycket så man måste vara när med händerna. Jag satte iallafall upp lite tavlor och höjde upp gardinerna i matsalen, så nånting fick jag gjort igår. Och byggde det sista på byrån så mor hjälpte mig att bära in den i sovrummet. Såg lite konstigt ut i början när den är så mycket större än det lilla avlastningsbordet vi har hade där innan.  

Idag blir det inte många knop gjorda heller, regn regn regn.. Sugen på att baka något men vet inte vad. Eller så kanske jag ska ta tag i och slipa stolar och olja i det nya köksbordet. Leka med Themo blir det iallafall,  öva på att gå och krypa. Han var så himla mysig igår. Han som aldrig vill ligga still ville ligga och mysa igår kväll, kommer leva på det ett tag❤️ han är annars så grinig på kvällarna. Vi satt och lekte på golvet, o så lutar han bak huvudet mot mig bara ler och tittar, <3 



Vår frukost igår, havregrynsgröt till mig och gröt med katrinplommon i till bebisen. 




Satte äntligen upp den här fina tavelramen i går i matsalen, nu måste jag bara hitta och beställa hem rätt mått på bilderna och där dom gör svartvita bilder . 



Min mamma envisades med att gå ut och plocka blommor från trädgården, så nu kommer vi säkert ha massa småflugor.. Men fint blev det.. 


Gardinerna var först så här lång ner. 


Så höjde upp dom lite, ser mycket bättre ut i verkligheten. 









Themo justnu virar runt i sängen och "pratar" låter mer och mer som bebispråk. "Dada" och sen låter det som han säger "mittä" på finska fast det gör han nog inte :) 

Bollhav🔮

2015-07-29 @ 11:11:33









Morgonmys

2015-07-29 @ 08:54:16
Lek i sängen just nu:) 










Nya leksaker

2015-07-28 @ 12:24:10
Igår så följde vi med Nadja när hon skulle köpa en dammsugare i Västerås, passade på att åka till toys'rus också. Så Themo fick lite nys leksaker :) ett bollhav, nån trumsak och en boll som ska göra så han vill krypa efter. 

Themo ligger och sover nu, gjort det i två timmar. Så jag har hunnit dammsugit och torka golven och plockat iordning här hemma, förberett maten så att den bara är att stoppa in i ugnen ikväll. Mos och köttfärspaj. Så gott! Har även hunnit tagit en snabbdusch. Ska gå hem till mor lite senare och äta blåbärspaj:) hoppas det inte spöregnar så man kan gå, tar ju bara tio min dit. 






Den låter och rullar runt lite. 



Elak man jag har, sätter Themo på mina axlar så att kan sitta och dra mig ihåret. Gör ju inte lite ont.. ❤️


Vardagsrum

2015-07-28 @ 12:15:14
Här vill jag sätta upp massa olika tavlor med olika motiv på, hittat en hemsida med fina motiv, som jag tänkte beställa snart:) 

Måste beställa hem ett kort på Themo som passar i ramen :) ja det är lite små plock o göra i vardagsrummet kvar, mest för gubben då, som ska fixa iordning alla sladdar och sånt. 

Shopping

2015-07-26 @ 16:57:09
Sitter i bilen med en sovande Themo och väntar på att han ska vakna så vi kan gå upp till Marcos farmor där Marco är. Bäst att låta han sova en stund så kanske han inte blir övertrött och grinig sen. Igår så var vi till Erikslund och shoppade massor, kom dit 1.5 timme innan dom stängde så blev lite stressigt, men hittade ändå massor. Super nöjd med allt. Köpte äntligen gummistövlar, så nu kan vi gå ut till skogen och slippa bli blöt om fötterna 😃 köpte massa tröjor, dom bästa och skönaste tightsen från Cubus, underkläder, skor och ett par sköna prassel tränings byxor. Themo fick även en massa kläder igår, av oss och sen av sin farmor som också var med. Vi fick en stor byrå av Marcos farmor :) 


Var till Västerås i onsdags och köpte en vagnleksak till Themo, han tyckte den var jätte rolig! Så ett väldigt bra köp :) den underhöll han medan jag och Maria gick runt i affärer och handlade lite kläder. Så har blivit mycket shoppande nu. Men det behövdes! 






Var ut till skogen en sväng i fredags ocj plockade blåbär med mamma och Nadja. Så då fick han sitta och köra lite bil innan han blev hungrig, trött och grinig och somna en stund. 







Här är Themos nya kläder:) 





Fick bli en pina colada och film kväll igår med mannen <3


:)

2015-07-25 @ 13:59:31

Vi sitter i soffan och väntar på att pappsen ska komma hem så vi kan åka till Västerås och shoppa :).



Bilder

2015-07-21 @ 15:52:06









Igår gick jag och Themo och hälsade på Marias lilla bebis som blev en vecka igår. Så söt och liten!! Mycket mindre än vad Themo var som nyfödd:) vill ju nästan ha en till nu, men nej min stora bebis får räcka ett tag :D 



Nybliven tvåbarnsmor:) 


Morgonrock efter badet igår:)








Soffa

2015-07-16 @ 09:20:31

Godmorgon, veckorna går såå fort nu. Redan torsdag. Ligger i sängen och myser med min stora bebis, han rullar omkring och har sig haha. 

Igår så plockade vi lite här hemma som vanligt. Marcos mor, moster kusin och pappa kom förbi här och hjälpte till att bära upp den tunga sängen till Marcos spelrum och sätta ihop soffan! Blev såå bra 😃 sen byggde dom på altanen och vi damer bar alla stora och små stenbumlingar som kom fram när dom dränerade och la under altanen. Så nu börjar det se bättre ut i trädgården, den stora jordhögen är också borta nu. Så nu väntar vi bara på att gräset sa börja växa. Premiärgrillade på tomten igår, dock i en liten engångsgrill. 


Min lilla tröttis imorse, inte vill han somna om fast han är trött heller:) 



Bubblas

2015-07-15 @ 23:02:53

Igår kväll vid halv tolv blev det ett litet kvällsdop i bubblisen, så skönt!! Synd att vattnet inte hade hunnit blivit lite varmare bara så hade man kunnat sitta där längre, 33 grader var det i vattnet. 



Hehe

2015-07-14 @ 21:44:05

Skjutsade Nadja till köping igår så passade på att gå på stan en sväng, köpte skor som han ska ha när han sitter ute i gåstolen så slipper man ha filt  eller handduk under, även en slapp och skön "body" glömde ta kort på den:) 
Nadja köpte badbrallor åt han som han ska ha när han badar i vår bubbelpool, vill inte riskera att få några små kottar där i;) 

Köpte  en stor kossa som ska hänga på vagnen :)

Igår fick vi äntligen vår nya soffa och soffbord efter cirka två månaders väntetid! Men Marco har inte orkat flytta på den tuunga sängen som vi har haft som soffa än... Så ja nu är det en stor röra här hemma igen... 


Themo hjälpte mig att bygga ihop pappas TV-bänk och databord idag som han ska i sitt "spelrum". 


Videopratat med pappsen fick han också göra idag:)


Sofi bjöd på pizza till kvällsmat:) 

Försöker natta Themo nu i sin säng men han blev tydligen pigg nu så rullar han runt och river i sängen. Får ta upp han och försöka natta breve mig istället. Börjar alltid att ge mat och ibland somnar han då, annars så får man försöka få han att somna breve mig eller i sin säng. Ne ska ta upp han nu så han somnar snart. 



👶

2015-07-13 @ 11:27:32

Oj oj vilken stark vilja han börjar få nu... Han blir så arg när han inte får nått som han vill ha. Som t.ex tvättlapparna när han ligger på skötbordet. Trodde inte bebisar skulle vara så här redan haha! 


Haft några gnälliga dagar nu, ingenting har fungerat. Såå jobbigt. Gårdagen var bättre, hade en gnällig stund bara. Så hoppas det vänder nu och han blir glad igen. 



Rensade i massa gamla kartonger och hittade dessa. Hahaha. Varför gick man ens runt med såna? Kommer inte ihåg. 





I fredags var vi och åt kvälls buffé på xuan med Marcos familj, gott! 



Äta smörgås själv. 

 Fick en fin dag i lördags så då passa vi på att vara ute och leka och bada, klippte även gräset medan gubbisen låg och sov. 




Nu har vi bytt till sittdelen. Kmr sakna liggdelen haha, han satt så bra i liggdelen när han fick öva på att sitta och hålla i sig. 



Igår var vi på museum i Köping. 



Åkte till mor igår och tog ett skönt bad. 


Nu är altanbyggandet på gång på riktigt 😃 den blir riktigt hög bara. Men då kan Themo krypa in och ut själv sen:) 


Han ligger aldrig still längre, snurrar runt och backar jämt. 



Myskväll ❤️

2015-07-09 @ 23:07:09
Haft en sån underbar och mysig kväll med mina två pojkar. Themo gick och la sig strax innan sju. Men vaknar sen vid 8 och vill ha lite mat och inser väl säkert att vi sover ju inte så varför ska han sova. Han var trött men ville inte somna om. Så han fick följa med ner och kolla på film, eller ja han lekte. Inger gnäll bara massa leenden och skratt. Min underbara bebis. Älskar dig så! Satt i mitt knä ett bra tag och lekte innan vi nu gick och la oss. Åt den nya vulkan pizzan idag från kolsva pizzeria. Ingen höjdare, inge ost på pizzan bara tomatsås och pålägget, som bara champinjoner.... Ja. Ändrar om den lite så blir sen säkert jätte god när man är sugen på pizza och kebab. 

Nä nu ska vi sova så vi orkar med morgon dagen:) 


Themo körde på min stora vas idag så den gick sönder. Tänkte lite innan att jag måste flytta undan den nu. Men det hann jag inte.




Jag dör så söt unge jag har!! 




Themo👶🌸

2015-07-09 @ 16:35:19










Regn regn

2015-07-09 @ 08:18:48
Men så skönt att det regnar, kan man bara vara inne och mysa hela dagarna och städa lite också:) idag ska vi tvätta hela dagen, Marco har äntligen kopplat in tvättmaskinen så nu ska mega högen bort. Tänkte sätta upp hyllor i Themos rum också, även tavlorna. Köpte äntligen ramar igår på dollarstore. Sen är Themos rum klart, eller ja man blir väl aldrig riktigt klar men för en stund iaf :) 

Igår så klippte mor mig, äntligen. Så risigt hår.  Men nu är det fräscht igen. Sen åt jag pizza med Sofi innan Themo och jag åkte till dollarstore med Maria. 


Kokade morötter till Themo härom dagen. 



Han har även fått börjat ätit lite bröd som han får i stavar och äter själv:) perfekt att ge när man lagar mat och han är lite otålig :) 


Plockat mina första gurkor nu, cirka 9 st på en gång :) gett bort massor och ska göra lite inlagd gurka också. 


Testade att laga mat till Themo, potatis, köttfärs, lök, broccoli, persilja och timjan. Men det var ingen höjdare tyckte han hahah. 


Hälsat på Marcos farmor där hon alltid ställer upp alldeles för mycket godsaker. 




Plockade även in lite sallad 😃




Så här låg han i morse när man titta till han, börjar verkligen röra på sig mer nu. Han har haft två gnälliga dagar, hoppas han är gladare idag. Min lilla pluttis❤️ 

Sovrum 🌸

2015-07-07 @ 11:10:39
Vi har ett litet men mysigt sovrum, fattas lite på väggarna bara:) 










Utflykt

2015-07-06 @ 17:14:11
Igår så var vi iväg på en liten utflykt med några ur släkten, åkte först till tidö och gick på leksaksmuseum och tog en glass, sen till ängsö bad och badade och åt lite lunch, åkte sen vidare till ängsöslott och kikade lite. Innan vi åkte på piratminigolf på hälla. Avslutade dagen med mat på pizza hut. 


Themo fick ett gosedjur från leksaksmuseet. 










Åkte och köpte en uvdräkt till Themo också:) 




Power meet

2015-07-04 @ 21:22:30
Igår så var det power meet, riktigt rolig kväll med Sofi och Stephanie, även Marco och Fredrik på ett litet hörn och andra människor. Åkte hem till Sofi för att färga mitt hår, mörk blont och fixa iordning oss, förfestade lite smått där också. Innan vi Marco och Fredrik kom och hämtade upp oss i raggarbilen. Åkte hem till Fredrik en liten stund innan vi begav oss ut och åkte runt. Langos fick jag äta också så jag är helt klart nöjd med kvällen. Bra människor, åka raggarbil, sjunga och ha kul, langos och en underbar stämning. Dock så gick jag och la mig vid 01 på natten så att jag inte skulle vara alltför död idag när jag har tagit hand om min fina son. Så glad att jag valde att lägga mig istället för några trillade in vid 05 inatt och dom andra vid 10.30... 

Idag så var mor och Themo hemma hos oss i trädgården och satt i skuggan, så Themo fick bada. Han blev så glad och skvätte och hade sig, mitt hjärtegull 💕 

Börjar bli rätt så tråkigt att vara själv med Themo alla helgkvällar nu, Marco tog en tvådagars festande nu. Men men, vi har det mysigt ändå. 


Så söt igår vid FM vilandet


När jag kom upp efter att han hade vaknat. 













❤️❤️❤️

Stekande kött

2015-07-02 @ 22:42:01
Dagen har bestått av sol, Themo, BVC, sol, Sofi, hämtat min nya bil, kvällsmat i skuggan ute. Ja, nog har man blivit lite röd av den här alldeles för starka solen. Tycker så synd om alla bebisar, så varmt och svettigt. hämtade ut ett uv tält till Themo idag, så nöjd med den! Slipper man leta efter skugga jämt och vill man svalka sig lite så kan man lägga sig där inne med honom:) vi var till BVC idag och mätte och vägde lillgubben, nu väger han 8800 g och är 70 cm lång, min stora grabb😃 åkte sen till Sofi där vi solade lite och Themo fick leka i sitt tält innan vi åkte till öbab i Örebro för att hämta min nya snygga bil:) äntligen! Som jag har längtat. Nya Subaru outback 2015 😃 så skön att köra, älskar den! Vill att Themos nya bilstol ska komma nu också så han får åka skönt också! 

Och imorgon ska vi hem till Sofi igen och sola, leka och bada. Tänkte ta med en liten badbalja till Themo så han får svalka sig lite:) innan vi fixar iordning oss och drar på power meet!!!! Themo får sova hos sin bästa mormor, där han har det så bra! 





Solsken ☀️

2015-07-02 @ 08:44:47
Godmorgon 🌸☀️ 

Kommer bli en varm dag idag, ännu varmare än igår och igår var det vaarmt. Nu är vi äntligen av med lägenheten. Känns så skönt, aldrig mer hyres👍 hade en riktigt skön dag hemma igår, började morgonen med att åka och lämna tillbaka nycklarna sen blev det frukost och lek innan Themo blev trött och ville vila. Medan han vilade så plockade jag undan allt det sista som vi tog med från källaren och lägenheten och dammsög lite. Nu är det bara resten av grejorna som vi har hemma hos Marcos mor och far. Tar aldrig slut, förstår inte hur vi kan ha så mycket saker. 

När Themo vaknat blev det lunch sen gick vi ut, Themo fick sitta i gåstolen i skuggan och jag satt och rensa lite ogräs mellan plattorna i nån timme. Man får ta lite i taget när man har en otålig bebis. Sofi kom sen på besök så vi tog en långpromenad, så skönt att röra på sig lite. Det var tur att det blåste lite annars hade vi svettats ihjäl så varmt... 

Och idag ska jag hämta ut min BIIIIL!!!!!!! Äntligen säger jag bara! 









Gjorde lite rabarbersaft igår :)  

RSS 2.0