8 Månader

2015-08-31 @ 08:03:44
Kan inte förstå att tiden går så himla fort, min lilla bebis är redan 8 månader! Bara 4 månader kvar tills han blir 1 år. Min stora lilla bebis❤️ Som jag älskar dig. Det här har varit det jobbigaste 8 månaderna men även dom allra bästa månaderna, ibland har man bara velat släppa allt och försvinna när ingenting hjälper. Men bara ett leende från dig får mig att skina upp igen och glömma allt det jobbiga. Mitt huvud går redan i högvarv om ditt allra första kalas, vilka ska man bjuda, vad ska man baka, hur ska jag dekorera, vad ska du få i present osv.. Såå svårt. Vill göra ett stort kalas på din allra första födelsedag, även fast du inte kommer ihåg det så gör jag det och alla bilder! Planerar och planerar. Måste börja skriva ner allt jag kommer på så jag inte glömmer bort det :) i torsdag så var vi hos BVC, Themo väger nu 9,85 kg och är 72 cm lång. 



Themo sitter upp stadigt, kryper, vet vart lampan sitter. Frågar man vart är lampan så kollar han upp mot taket på lampan, kan säga mamma, sträcker ut armarna när man kommer nära han och vill att man ska ta upp honom, kan ställa sig upp om man håller i hans händer, sätter sig upp själv, äter smörgåsrån o sånt själv. Ja och massa mer:) 


Märker att han börjar bli mer och mer mammig, som när vi var på BVC så pratade BVC tanten med Themo så lutade han huvudet mot mitt bröst som han inte brukar göra, och igår när vi träffa på min moster så sträckte hon ut armarna för och se om Themo ville dit så vänder han sig mot mig och kramar mig och lutar huvudet mot mig. Såå himla mysigt ❤️ och ja går jag iväg från han så kan han bli ledsen, men det är bättre nu när han kryper för då brukar han följa efter mig vart jag går. 





Bröllop 8/8-15

2015-08-29 @ 22:31:14
För några veckor sedan så var vi på bröllop, marcos bror gifte sig med sin Jenny. Otroligt fint hade dom gjort i orangeriet på kolsva herrgård. God mat, speciellt förrätten som var krabba med smörsås och sparris. Themo fick sova hos sin mormor, hade blivit för jobbigt för honom att vara med. 
 
Marcos kusin Jannica och moster Merja
Marcos pappa Juhani
Marcos mamma Marketta
Marco med sin far och bror Mikael
 
 
 

Utveckling

2015-08-25 @ 21:07:21







Så himla söt min stora bebis är, mitt hjärta smälter ❤️ älskar dig tusen gånger om! 



Sån utveckling han gör nu! Tjoff sa det bara så tar han sig fram såå snabbt, han  kröp ju nyss jätte sakta och var så slö haha, tog sig inte längre än han var tvungen. Men du kryper han runt och utforskar saker. Så roligt! Han är mer nöjd nu. Och så kan han sätta sig upp nu, gör det hela tiden:) min fina "lilla" bebis. Längtar tills torsdag då vi ska till BVC, två månader sen sist, ska bli spännande att se hur mycket han väger och hur lång han är. 


Themo justnu, snart sovdags. 



Lördag

2015-08-25 @ 20:55:00
En dag med Linda i lördags 😊


Det var såå varmt ute så Themo fick bada, han har inte badat i den på ett tag, sist så låg han bara och sprattlade och nu var han överallt, skulle klättra ur och ta saker haha. 




När Themo vilade så fikade vi på den goda cheesecaken :) Nadja kom även över och hälsade på! 


Åkte hem till Linda i Västerås för att titta in hennes nya lya som ligger vid vattnet, så fint!! Lite avis blir man ändå, en stor 5:a vid vattnet men vi har det bra här i huset 😊 Themo kröp under bordet och ville suga på våra tår haha



Tog en härlig promenad längs vattnet, så avslappnande. 







hehe

2015-08-23 @ 08:44:55
 
 





















U




🐻

2015-08-18 @ 22:51:59

Min största kärlek här i livet ❤️❤️













Krypa

2015-08-15 @ 11:37:38
Påminn mig om jag inte ska låta Themo vila i min säng på dagen när jag också vill vila en stund.. Nu ligger jag här och väntar på att han ska vakna haha. Kan inte lämna han i sängen själv för då kryper han ur sängen när han vaknar.. Det är ju så mysigt att sova breve han så man vill inte flytta han till sin.. 

Idag ska vi hem till mormor och morfar och äta kräftor, ska göra en räk och kräftsoppa och ta med också:) så gott!  

Igår så städade jag, gjorde ett stort lass med köttbullar så nu har vi i frysen, plockade vinbär och gjorde massa god saft, lekte massor med Themo som dessutom har lärt sig att krypa framåt nu!! Såå himla söt, han tar ett steg och så sträcker han sig o ser om han når leksaken som man lockar honom med och så tar han ett steg till. Han vinglar så gulligt också, ramlar lite men han ger sig inte:) min lilla gosefjus <3 








Justnu ❤️




Livet på BB

2015-08-14 @ 22:13:22
Themo sover och Marco är hos sina föräldrar i skinnskatteberg, jag ligger på soffan och tittar på livet på BB, tänker tillbaka på min förlossning. Lider med dom på tv när dom har ont och kommer ihåg den enorma smärtan. Man vill göra det igen men ändå inte, nästa gång vill jag ha epiduralen mycket tidigare, fick den när jag var öppen 9 cm. Låg och skakade för att det gjorde så ont.. Funderar på om jag kanske ska skriva en Förlossningsberättelse sen. Så att man har kvar det. Ja vi får se. Eller så behåller jag det bara för mig själv:) 



Efter epiduralen, sån befrielse! Haha

Nån minut efter att han kom ut:) 
Kan inte förstå att han har varit så här liten<3 så himla söt❤️ 
Ser fortfarande likadan ut här;) haha ❤️❤️

Gårdagen

2015-08-14 @ 11:48:55

Började gårdagen med ett litet intervall pass på löpbandet, har man en bebis som inte vill sova och en man som vill bygga så får man ta den lilla tid man får, så en halvtimme med gå och jogga intervaller fick det bli och några jobbiga magövningar på min magmaskin. 


Maria och lilla Ludwig kom på besök en sväng också, satt ute i skuggan. Så skönt. Åt jordgubbar och drack Loka och pratade skit 😃 


Vile var också med;d 



Tog sen en promenad till min mormor med mamma


Themo fick ligga i hängmattan:) 



Såå söt bebis ❤️ 😃 


Sen skulle vi ha mys kväll med massa gott plock, och får inte glömma att vår lilla helg inneboende också var med.. 




Dagens Themo 🐻

2015-08-13 @ 09:07:33


















Gårdagens Themo😸

2015-08-13 @ 08:57:44












Onsdag.

2015-08-12 @ 20:32:15
Godkväll! 🌸

Themo ligger och busar med sin jätte nalle, så himla gulligt.  

Idag har vi haft en fullspäckad dag, blev väckt av Themo 7.30 super trött! Vi eller jag har tränat idag, så skönt och jobbigt!   Medan Themo vilade så hjälpte jag Marco lite med bygget vid farstun, målade även byrån en fjärde gång och två stolar en andra gång. Sen lagade vi mat, kyckling i gräddsås, ris och massa broccoli, så lätt och himlans gott. Gjorde även mat till Themo idag, kyckling ris och broccoli, hans kyckling kokade jag i vatten med massa kryddor som timjan som vi hade i trädgården, basilika, vitlök. Första gången nånting som jag gjort själv dög, lite skeptiskt var han till att det var mer bitar i, men han åt  iallafall. 

Fick ta en liten paus i skrivandet så nu sover min lilla gosis❤️ ska snart lyfta över han till sin säng, men så mysigt att ligga kvar och bara titta på han. 

Ja som vanligt har jag dammsugit idag, Themo var sååå nyfiken så han följde efter mig överallt i gåstolen😅 nu kastar han iväg allting han får tag på haha. Plockade även lite svarta vinbär ikväll, satte Themo vi vagnen men det dög inte så länge så la han på en filt så fick han plocka gräs men dög inte heller så länge, så blev inte så mycket plockande så får fortsätta imorgon... Nä nu ska jag gå ner och hänga upp tvätt och titta på hur långt Marco och hans pappa har kommit med altanbygget, dom förbereder för taket nu:) 






Var och handlade på Ica maxi igår med mor och Nadja. 


Trött bebis igår som inte ville sova. 


Så krångla han upp och la sig i mitt knä❤️❤️💕 










😅😅😅😅😍





Solbrännan från hans glasögon😂😂❤️









Lösenord

2015-08-10 @ 21:08:32
Känner mig rätt så nere just nu så funderar på om jag ska fortsätta ha lösenord på bloggen så inga kan läsa, vill fortsätta att skriva vad vi gör och lägga upp bilder på min underbara skatt, men känner inte för att visa det för nån justnu.. Mycket tankar i huvudet,  mycket som förändrar när man får barn, även fast man är samma person som innan med bara lite mer planering. Ja bara trött på vissa saker:) så glad att jag har min underbara familj som betyder allt för mig och är det viktigaste i slutändan. 

En bild från bröllopet i lördags. 


Jag älskar dig så oändligt mycket min underbara lilla bebis❤️❤️


Söndag-slappdag

2015-08-10 @ 09:15:30
Igår hade vi en skön slappar dag, behövdes lite efter lördagen;) även fast man inte är bakis så blir man seg av att dricka. Fick iallafall lite gjort igår, dammsög som vanligt.. Haha, vattnade alla blommor och plockade iordning, åkte och hämtade mitt saknade lilla hjärta ❤️❤️❤️ tänk att man kan sakna nån så mycket, men man behöver fylla på energi förrådet ibland så man orkar med allt gnäll som är nu;) haha, men mycket skratt är det också. Han har kommit in i en liten gnäll period nu, så jobbigt. Ingenting fungerar, säkert tänder och växtvärk. Började och plocka lite nere i gymrummet igår innan jag var tvungen och hämta bebisen. Vill göra iordning där nere nu, så gott det går än så länge. Tog även mitt första lilla träningspass där på promenadbandet, varvade mellan att gå snabbt och jobba, så skönt var det! Men väääldigt svettigt haha. Idag kanske mamma skulle komma förbi och sola, bada, leka, grilla och plocka vinbär. Marco har redan druckit upp all svartvinbärssaft jag gjorde så dags att göra mer nu:) 




La massa leksaker på tv-bänken så kan Themo gå runt i gåstolen och plocka med det:) 

Fredag

2015-08-08 @ 08:48:55
Har en irriterande fluga som surrar omkring mig... Iallafall igår så startade Themo och jag dagen med en promenad, såå varmt men skönt. När jag äntligen fick Themo att somna hemma så städade jag, så drygt att golvet blir så skitigt direkt här.. Måste nästan dammsuga varje dag. Åt sen frukost i solen, satt inte länge men fick ändå lite färg. Innan jag var tvungen att duscha, pappa m familj kom på en snabb visit och tittade på huset :) fick en stor och fin altan blomma och Themo fick en liten traktor och ett tåg:) åkte sen till skbg och firade Marcos moster, åt smörgåstårta och tårta och hade det trevligt. Idag ska vi på bröllop! Marcos äldsta bror ska gifta sig på kolsva herrgård:) skönt att det är i kolsva kan man bara gå hem. Så Themo ska sova hos sin mormor idag. Themo står och gungar runt på alla fyra i sängen nu. 





Gröna Lund🎡

2015-08-07 @ 13:10:25
Igår så åkte jag, Marco, Themo, mamma, Nadja och Kim till gröna Lund. Perfekt väder, lite små droppar ibland men det gjorde inget. Molnigt och soligt ibland. Themo var nöjd nästan hela dagen, så det var jätte skönt. Han tar väl ut gnället idag istället, gnäller omvartannat idag haha. Spelade 5 kamp och åkte berg och dalbana, stod i en kort kö för att äta hamburgare men tog ändå cirka 1 timme innan vi fick beställa. Marco vann på ett choklad hjul på första försöket, hade sagt till han att han inte fick spela på nå godishjul, då han förra året vann tre! Stycken olika. Så han passade på och smyga iväg efter att han varit på toa.. Haha
















Tisdag

2015-08-05 @ 19:24:56
Igår så åkte jag och Maria till glass och berså i Arboga och åt good glass! Themo var lite gnällig och jobbig så man blev lite stressad.. Maria frågade om vi skulle ha en vinkväll. Så det hade vi går, måste ju passa på att göra nånting själv nu när Marco har semester. Vi drack nått glas vin och drack en cider, åt frukt, chips och kex. Och det kanske bästa var att jag fick mysa med bebis❤️ lilla söta Ludwig. Mycket prat blev det också, trevlig kväll! 


Marco var och köpte en ny kyl och frys igår. Sååå tung att bära in! 













Måndag

2015-08-05 @ 19:17:32
I måndags så hade vi en fullspäckad men härlig sommardag! Så himla skönt nu när Marco är hemma. När Themo vilade på FM så passade vi på att njuta av solen, åt fruktsallad och skrapade lotter. Åkte på EM till Marcos bror m familj och hälsade på, Themo fick träffa sin kusin Helmi, som är så otroligt söt! Innan vi på kvällen hade en grill fest med min mamma, bror, petra, Marcos mamma, moster, kusin och Brorson. Trevligt och super god mat. 






Helmi pussar Themo😍















Bubblis

2015-08-02 @ 18:56:35













Känns så skönt att veta att Marco inte ska åka till jobbet imorgon! Veta att jag kommer ha hjälp här hemma i fyra hela veckor, känns lite lyxigt. När man är van att vara själv i princip hela dagarna, Marco åker 8 på morgonen och kommer hem 7-8 på kvällen i veckorna och på lördagar kommer han hem 3-4 från jobbet. Han är ju bara ledig på söndagar. Så ska njuta extra mycket dom här fyra veckorna!! 

Idag så åkte vi och Nadja och hälsade på pappa, inte träffat honom på några månader, en snabbis på Themos dop bara. Det var trevligt, fick träffa min lillebror Melker också, han har blivit så stor. Tänk att han snart fyller två år. Efter att vi hade varit där så tog vi driven på Max, Nadja fick ingen kyckling i sin kycklingburgare, bara bröd, dressing och sallad. Hahaha. Åkte sen till vår kusin Alexandra som fyllde 17 år i veckan och firade henne, fika och prat. Alltid trevligt. Themo ligger och vilar nu, inte blivit mkt sömn för honom idag så han var trött. Justja imorse så tog vi ett morgondopp i bubblisen, så skönt! Det var 37 grader i vatten! Themo fick hoppa i efter stund när graderna hade sjunkit lite:) 


Grillkväll

2015-08-01 @ 23:16:52
Ikväll grillade vi, premiär grillade på altanen :) så himlans skönt att ha altan nu! Bara kliva ut dit och slippa släpa runt huset på Themos leksaker när man vill sitta ute. Vi spelade även kort, länge sen man gjorde det. Är ju faktiskt roligt. Om man inte förlorar då;) haha. Precis nattat Themo så ska snart sova jag också, Trööött mamma. Imorgon ska vi och hälsa på min pappa som vi inte har träffat på några månader, sen ska vi och fira min kusin.  Nej nu ska jag ta och blunda mina trötta ögon. 



Kortspel med Nadja och Kim på EM! 



Sen med Fredrik Nadja och Marco på kvällen. 






Solsken 🌞

2015-08-01 @ 20:23:35
Vilken härlig dag vi har haft idag! Solsken och allt. Min syster och ena bror har varit här hela EM och är fortfarande här. Satt Kim i arbete att klippa gräset haha! Och Nadja har lekt med Themo. Vi har flyttat upp bubblisen till altanen och fyllt i den. Så nu står den och värmer upp sig så vi kan bada sen. Marco är påväg hem nu från jobbet, han har semester nu i 4 hela veckor. Ska bli sååå skönt!! Och få lite avlastning från Themo som man nästan inte får lämna själv nu. 


Målade på skåpet igår, fast måste nog måla en fjärdegång. 




 
Linda gurkan 😃 😂







Var och fikade med Sara igår och fick Themos försenade doppresent. En pall med handmålade Mumin på :) så fin! 











RSS 2.0