Två veckor

2015-03-29 @ 12:22:13
Imorgon är det två veckor kvar tills vi skriver på dom sista papperna på huset och får nycklarna😃 längtar, kommer inte flytta in direkt. Utan vi ska tapetsera  lite och byta uppvärmingen och dränera först. Skönt att flytta lite i taget och inte stressa nu när man har en liten pluttis. 




Ska måla denna vit sen.









Loppis och dejt

2015-03-29 @ 12:18:28
Igår så åkte jag Maria till Eskilstuna där dom hade en stor barnloppis, hittade lite leksaker, när vi ändå var i etuna så åkte vi till Tuna park, hittade tre burkar som jag ska i köket på hyllor och sen några presenter till mor. Themo gubben var hemma hos sin mormor hela dagen igår, så åkte dit en stund medan jag vänta på att Marco skulle komma hem från jobbet, sen åkte vi till Västerås och åt Kina buffe, såå gott. Fanns sushi i buffén också, var så äckligt. Nej kommer nog aldrig äta det igen. Sen massa goda efterrätter, friterad banan, pannacotta och massa frukt. Vi gick sedan på bio. 


Så här glad var han innan vi gick till mormor. Min fina prins. 









Bra förmiddag

2015-03-27 @ 11:46:02
Den här förmiddagen har gått fort, hunnit med att träna, myst med bebis, lekt och han har tränat nacken två gånger:) börjar bli så duktig min lilla fisunge. Han har även spytt ner mig och fåtöljen. Nu har jag precis ätit lunch, äggröra, korv och broccoli medan Themo sover. Vill att det ska bli fint väder så vi kan ut och gå... 






❤️

2015-03-26 @ 21:06:42
Nu har jag precis nattat mitt lilla hjärta. Tänk att det ser så underbart skönt ut när dom små sover ❤️ Är så skönt att han har börjat somna vid 20-21 nu istället för 23-24. Väntar på att Marco ska komma hem från quizen på Bishop, sen ska vi sova. Alltid så trött på kvällarna nu, man blir så stressad också att man måste sova när Themo har somnat. Han vaknar jämt vid 6-7 nu, sen vill han sova efter 1-1.5 timme igen. 

Idag så har vi varit på föräldragruppen på BVC. Fick se en film om att man aldrig ska skaka barnet. För då kan dom  få en blödning i hjärnan. Utan blir så trött och irriterad på bebisen så ska man lägga ner han i sin säng och gå ut därifrån och stänga dörren och andas ut och lugna ner sig. Jag kan själv bli trött och irriterad när ingenting hjälper eller oftast när han bara spyr ner sig direkt efter att man bytt på han på natten när man redan är trött och vill sova. Men jag skulle aldrig få för mig att jag skulle vilja skaka om han så att han blir tyst. Min lilla bebis, så go och underbar. Haft det riktigt mysigt här på kvällen utan pappa, legat i sängen och skrattat och haft oss, eller han skrattar ju inte än men ler och har sig😊 man blir så glad när han är glad, får jämt massa glädjetårar av min lilla gubbis❤️ När vi kom hem från BVC så åt han lite sen ville han nästan direkt sova igen, han har haft en riktig sov dag i dag, inte varit vaken mycket. Det behövs väl också när dom små växer och får så mycket nya intryck hela tiden. Medan han sov så passade jag på att städa, tvätta, äta och kolla på ett avsnitt av revenge :) hann med mycke innan han ville ha mat igen, sen ville han sova igen. Nadja kom förbi en sväng idag, hon hade med sig lite badleksaker.  Jaja godnatt nu, blir alltid så mycket skrivande haha. 


Mycket bättre än en ful kartong. 


Han tittade hellre på tv än att lyssna på när mamma sjöng falskt haha!! 


En trött liten bebis vid sitt kvällsmål:) 


❤️

2015-03-25 @ 21:10:48
Igår så gick jag hem till så åt vi lite lunch och kollade på ett avsnitt av kost sen gick vi hem till min mormor och hälsade på lite :) trevligt, vi satt ute i solen en stund. Så skönt nu när solen lyser. Perfekt väder nu! Varken för varmt eller för kallt. Sen gjorde vi inte så mycket mer igår, kramade och skrattade som vanligt, jag och min lilla bebis❤️ kärleken bara växer och växer för varje dag som går. Han är så underbar och glad. Hans magont har börjat gå bort nu, vi har bytit hans ersättning mot hipps ekologiska och sen får han minifom droppar. Så skönt att se att han inte har ont längre, gör så ont i mammahjärtat då. 

Themo fick en ny säng igår, så stor den var mot hans lilla vagga haha. 



Så jobbigt bara att den måste stå vid fotändan, måste man röra på sig när man ska ge han nappen på natten. 







Nadja kom över med en liten påskpresent, såå fin❤️


Idag så åkte jag och Themo hem till Matilda där några fler mammor och barn skulle, lite äldre barn än Themo, så dom satt och lekte på golvet. Längtar lite tills man kan börja leka med saker med han.  Fast vill ändå att han ska vara så här liten jämt, min lilla Knubbis ❤️ sen åkte jag hem och mor kom över en sväng, bakade lchf ostfrallor som vi åt till ett avsnitt av lost. Sen har vi bara myst och lagat mat resten av dagen. Themo har sovit i en timme nu, hoppas han sover hela natten, hade varit såå skönt. Ska kolla lite på tv sen sova. Imorgon bitti ska vi på föräldrarträff på BVC. 



Åt chiapudding imorgon, lite som risifrutti i konsistensen. Helt okej! 





Hämtade ut tre paket idag

En välling burk, har en glassbutk nu, så fult.


En vällingvärmare, att jag inte har köpt en tidigare, så jobbigt att behöva tänka på temperaturen på vattnet när man åker iväg. 

Och en trappmaskin:) fläsket ska bort nu. 

Bebis

2015-03-23 @ 16:55:10
Igår så var vi hem till Themos kusin som fyllde 1 år, skönt att Themo kommer ha en som är jämn gammal sen, så dom kan leka. Min lillebror är också nära i ålder med han, han är 1.5 år nu:) så stor han har blivit 😃 så kul att se hur Themos kusin Helmi sprang runt med deras äldre kusiner och lekte i hennes nya lekstuga, tänk att om mindre än ett år så kommer Themo springa runt överallt. Läängtar. Kommer säkert aldrig få sitta stilla sen, så bäst att passa på nu. Igår hade han en bra natt, vaknade inte förns 6, inatt vakna han som vanligt vid 3 och låg och hade sig, min lilla bebis, somna om efter ett bra tag och sov till 6 när han ville äta, hade ingen ro i kroppen fast han var trött så satte han i gungan, så där fick han sova vidare med vibrationerna i rumpan till hans vakna av Marcos larm kvart i åtta. Idag har vi haft en mys dag. Så mysigt nu när  han har börjat somna på mig igen. Har även plockat lite här hemma och hängt upp tvätt. Crosstrainade i tio minuter innan det började göra ont i knät. Blev nå konstigt när jag crosstrainade i lördags. Känns inte när jag går eller nå. 
Ska snart börja laga mat så den är klar när gubben kommer hem, köttfärsgratäng med vitkål i :) 


Fått hem lite till dopet :) 

Till ena tårtan.



dopkorten blev sååå fina ❤️












Mina små tjockislår❤️











Redo för kalas😃












Hehe

2015-03-17 @ 21:45:15
Themo vaknade 06.10 idag... Bääh trött mamma då, han brukar alltid somna om en stund efter att han ätit eller en stund efter men icke idag. Han somna i en halvtimme klockan 8, så jag hann sova i en kvart.. Haha!! Han vaknade som vanligt vid tre inatt och ville ha mat också. Han som sov så bra för nån vecka sen. Haft lite ont i magen idag och varit otröstlig. Så jobbigt att se när han bara skriker och skriker, är så ledsen, och ingenting hjälper. Efter stund så hjälper gungan som tur är, så han somnar. Följde med mamma när hon skulle skjutsa Kim till kungsör och hämtade upp Nadja i Köping från hennes praktik, stannade på Max och dom åt mat. Var duktig att låta bli, var så sugen på pommes och bea. Men nej nu ska kilona bort så inge mer fusk. Körde lite zumba imorgon och lite styrkeövningar. Känns så skönt att röra på sig igen. 

Fick jätte fina blommor av min fina man idag!❤️ världens bästa man och pappa! 



Fick bli detta till frukost/lunch och sen kvällsmat :) 










Heh

2015-03-16 @ 21:01:01
Igår så hände det inte så mycket, var förbi hem hos pappa som vi inte har varit hos på tre månader. Så det var på tiden. Fick träffa lillebror som har blivit så stor nu, 1.5 år snart. Sen gjorde vi inget, tog det lugnt. Bakade scones till frukost. 

Måste verkligen börja röra på mig varje dag nu, bara foten blir bra... Trött på att den ska värka. Idag så tog jag två promenader en med mor på fm på 30 min och en med maria på em på 1 timme och en kvart :) känner av lite träningsvärk i benen hahah! Inte bra. 

Försöker natta lille Themo, men han kan inte komma till ro fast han är trött. Samma på nätterna, vaknar minst en gång och håller på i en timme och försöker somna men det går inte. Min lilla gubbis❤️ han har väl växtvärk eller nånting.








Långt hår har han också. 














Mysmorgon

2015-03-14 @ 14:38:45
Themo vaknade flera gånger inatt och ville ha nappen sen mat vid klockan tre och sex, hoppas det inte varar så här utan att det återgår till det braiga som vi har haft i några veckor nu :) han somnade om till halv åtta, sen gick jag och Themo upp tvättade av han lite och klädde på han medan pappa fick sova lite till:) sen väckte jag han så gick vi ut och gick. Gjorde sen pannkakor åt Marco innan han stack till jobbet klockan tio. Jag åt banan"pannkakor", inte blev dom fina heller haha, mer som en gegga nästan. Ikväll ska vi över till mormor och morfar för mellomys. 



Lite nackträning :)






Happy day

2015-03-13 @ 21:24:31

Klockan 13.00 idag så var vi och skrev på papper på huset:), snart är det vårat, om en månad får vi nycklarna och skriver på dom sist papperna. Ska bli så skönt att bo i hus igen 😄 visst det finns lite att pyssla med utomhus men det gör ingenting. 



Åkte sedan till hälla med mor och handlade lite nya kläder till lillgossen:) 


Åt en god ceasarsallad.




Hämtat ut ett paket med lite dekorationer till dopet:) 








Gårdagen

2015-03-13 @ 09:00:41
Igår så vakna Themo vid fem för lite mat, somna om och vakna sju och vill ha lite mer mat, sen låg vi vakna och myste lite innan det var dags att gå upp och göra oss iordning för att gå hem till mor för att äta frukost. Themo spydde ner pappsen på kvällen och igår morse var det min tur att bli helt nerspydd haha.. Hemma hos bjöds det på korv och äggröra med lite olika grönsaker i. Themo fick vara kvar hos sin mormor en stund medan jag åkte på loppis med Maria, köpte sju barnböcker för 35 kr:) Vill tillbaka dit och köpa en bokhylla som fanns där. Åt världens godaste middag igår, chicken wraps med salladsblad istället för bröd, mycket godare.


Kan inte min fot bli snart?? 


Sprattelkungen









Fick börja med att byta bajsblöja imorse :(


👍

2015-03-11 @ 21:34:55
På fredag så skriver jag och mannen kontrakt på ett hus 😃😃 sååå glad😃 kommer bli så bra. Kan Themo få en liten bebispool i sommar och en gunga:) ååh längtar!!  Får troligtvis tillträde den 13 april:) 

Trött bebis



Lunch:) 


Kvällsmat, sååå gott på husman knäckebröd 


Och chokladpudding till efterrätt:) 



Bilder!

2015-03-11 @ 11:54:22






















10 veckor

2015-03-11 @ 11:49:55
Idag blir Themo 10 veckor, tiden går så fort. Så roligt att se hur han utvecklas hela tiden, nu har han börjat färska stoppa in sin hand i munnen, ser så gulligt nu när han ligger och slickar på den. Haha. Försöker ta bort handen och stoppa in nappen i munnen istället, så att han inte börjar suga på tummen. 

Sitter klistermärken ovanför skötbordet så han har något att titta på när vi byter och tvättar av han, så varje gång han ligger där så blir han jätte glad och börjar sprattla jätte mycket. För söt gubbis. Blir dock lite svårt att få på han byxorna då, när han fått på ena byxbenet och ska sätta på andra och får på den så har han hunnit sprattla bort den haha. 

Inatt sov han från cirka 22 till 05 för matpaus sen sov han vidare tills han vakna av Marcos larm 7.30 :) och ville förstås ha mat igen då. Sen lekte vi lite, kollade på babblarna, sparkades i babygymmet och sprattlades en låång stund på skötbordet 😃 och nu har han sovit sen 9.30, han tog nyss en matpaus  men nu sover han igen :) 

Dagens lilla Themo, får se hur länge han får ha det här på sig, min lilla spy gubbe:) 



"Mamma jag vill ha min napp" 

Så otroligt söt när han gråter efter napp eller närhet ❤️


Sovdags :) 




Bähä

2015-03-09 @ 20:56:41
Igår så var vi förbi hemma hos Marcos farmor och farfar, där vi blev bjudna på hamburgare. Marcos bror med familj var även där, så Themo fick träffa sin ena kusin :) sen innan vi åkte hem så svängde vi förbi hemma hos hans mor och far en snabbis. Sen hem och ha en mys eftermiddag och kväll. Till middag så blev det fläskytterfilé med massa brysselkål och sparris. 

Idag så trotsade jag min stukade fot och gav mig ut på en promenad på 45 min. Så härligt med sol ute, synd bara att det blåser så mycket. Lille Themo hade bajs,kiss och spy kalas i badet idag. Mindre kul att göra rent badkaret efter! Haha. Som vanligt så blir det mycket bebismys. 


















Kokosgrädde, banan, grönkål och blåbärssmoothie :) 

😊

2015-03-07 @ 17:38:45
Beställde hem dopkort igår, dom blev så fina 😃längtar tills dom kommer hem. Fått världens finaste bebis ❤️ Dopet blir den 19 april i skinnskattebergs kyrka, lät Marco välja vart han skulle döpas. Längtar tills jag får göra iordning och dekorera :) 

Inatt sov lilla Themo hemma hos mormor så idag har jag storstädat hemma så nu är det rent och fint:) glömde byta sängkläder kom jag på nu, så får göra det sen när vi kommer hem. Ligger på soffan hemma hos mor nu och väntar på att Marco ska komma hit med kebabsallad åt oss :) sen ska vi hem till mormor och morfar och kolla på Melodifestivalen. 



Igår fick moster bada han. 




Nyfas

2015-03-06 @ 08:42:56
Jaha nu har vi kommit till en ny fas i Themos liv, han orkar bara vara vaken i cirka en timme innan han blir trött och grinig. Svår att få han att sova. Så nu får man ta vara på dom få glada stunderna när han väl är vaken 😃 men men, man kan ju inte få det lätt hela tiden. Förövrigt så är han världens underbaraste bebis, blivit väldigt nyfiken. Vill gärna att man ska gå runt med han så han får kolla överallt, huvudet går från sida till sida hela tiden, så gulligt även fast man hinner få några smällar under den tiden😃 9 veckor är han nu, tiden går så fort. Kan inte förstå att han var varit hos oss så länge men ändå så känns det som att han alltid har funnits här. Han väger 6710 g och är 60 cm lång, min lilla Knubbis❤️ Håller på att planera hans dop nu, förhoppningsvis ska vi ha det nästa månad i april så Marcos farfar hinner vara med. Får reda på datumet idag, så då ska jag skicka efter dopinbjudningar, dom blev såå fina! Vi blir cirka 45 personer... Haha! Beställde hem lite bordsdekorationer, ballonger, tårtdekoration. Osv igår. 

Förra veckan så åkte vi bil till Finland, 16 timmar dit och hem, Themo var så duktig hela vägen, gnällde bara när han blev hungrig eller ville ha nappen men annars så sov han eller låg och tittade :) vi stannade var tredje timme så han fick äta och ligga rakt så han fick vila ryggen lite. Det jobbigs kom dagen efter. Han skrek i princip hela dagen, tror han hade ont i ryggen eller nå. Men annars så gick resan bra. 










Brödrost och hjortronsylt. 

















Just nu haha, ända som dög för tröttisen skulle sova :) 

RSS 2.0