Hehe

2015-11-22 @ 08:16:53

Justnu i soffan :) 

Ja han han lärde sig att klättra upp i soffan för cirka en vecka sen. Så nu sitter han jämt i soffan och blir så arg om han inte kommer upp. Så nu måste man ha lite koll på han så han inte trillar ner. Han har även börjat gå med gåvagnen nu, äntligen! Han som har vägrat att gå haha. Men rätt vad det var så gick det hur bra som helst:) så det är typ det vi gör om dagarna nu, övar på att gå:) han kan även gå några steg helt själv och ställa sig upp utan stöd. Man blir så stolt när han är så duktig ❤️ 



Mamma och Themo gungar:)


Varit och firat Petra som fyllde år för nån vecka sen. 







Varit i leos lekland med Maria och hennes barn:) rooligt, massa lek i fyra timmar. Dit åker vi igen:) fast med en extra hand, lite jobbigt att släpa på väska och barn därinne. 







Förra helgen hade vi en till halv åtta hos mig kväll med mammisarna, denna gång hos Matilda :)


Skagentoast till förrätt:) 


Fläskfilé och rotfrukstpommes 


Och döskallepannacotta:) 


Varit till Ikea och handlat massa:) 



Themo fick några fler julklappar och presenter, massa gosedjur till hans tält, handdockor, en tunnel och två böcker. 




Svårt att ta bild nu, han rör sig helatiden.






Varit i skogen och plockat kottar som vi ska pyssla med imorgon måndag:) 


Har i morot i korvstroganofen nu så det blir mer grönsaker till Themo:) goott! 






Smörgås och rivet äpple:) 



I fredags firade vi min moster Jenny som fyllde 40 år. Började med lite tilltugg hos moster Ewa innan vi gick till hantis och åt, Themo fick vara hemma med hans farmor och farfar. Jag stannade bara en stund efter vi ätit innan jag åkte hem till Themo. 








Åt gös med stekt potatis. Helt okej. 






Tog lite kort till julkorten igår, lägger in bilderna från kameran sen. 





🌿

2015-11-10 @ 12:41:27

Köpte byggklossar i Ullared, kunde inte hålla mig till julafton så han fick dom direkt istället. Behövde uppgradera leksakerna lite:)  Han tycker fortfarande att det roligt att riva ner och lägga tillbaka i lådan. 

Igår så var det BVC dags, två månader sen sist. Allt såg bra ut, han följder sin egna kurva fint. 10.7 kg väger han nu, så han har gått upp cirka 1 kg på två månader. 75 cm lång, sist var han 72. 

Han har lärt sig att "knäppa" med tungan, så himla söt. Gör man det och han hör det så spottar han ut sin napp och gör samma sak :D 

Tipi

2015-11-08 @ 21:53:14
Ååh Themos 1 års present har kommit nu😍 längtar tills han får öppna den, ett grått Tipi lektält. Ligga och läsa bok där inne, så mysigt! Måste bara köpa massa gosedjur, filtar och kuddar som ska ligga där inne. 




🎊

2015-11-06 @ 22:04:31
Har ingen direkt blogglust längre, därför det varit tomt ett tag nu. Men vill ändå lägga upp bilder så man har kvar dom. Förra torsdagen så åkte jag, Nadja, mor och Themo till Ullared. Themo var så duktig både bilresan dit och hem, ytterst lite gnäll. Lite mer gnäll i gekåsshoppingcenter men hanterbart, väldigt mammig där borta också. Ville jag skulle bära han, pluttisen❤️ vi sov kvar där i en stuga, spelade kort på kvällen när Themo somnat, mysigt o vara lite med mamma och syster:) blev en del julklappar och lite smått och gått. Min skärm på mobilen sprack i tusen bitar kvällen innan vi skulle åka så hade ingen mobil där borta.. Men en snäll man har jag som lämnade in den dan efter så jag fick tillbaka den när jag kom hem :) 

Vad har vi annars gjort då, inget speciellt, promenerat, umgåtts med Maria osv.. 



Fick låna Marias shoppingvagn när vi åkte till Ullared, liten och bra:) 



Köpte en selfiepinne som Themo gillade.







Massa julklappar 😃🎁



Themo är lite svartsjuk på lille Ludwig 😅





😂😂




Julklappspapper på fars dag får det bli :)


Gjorde en good banankolapaj idag :) 


Så himla söt unge!! Mitt hjärta spricker av kärlek❤️





Lööv igen😅

2015-11-06 @ 11:57:23
Fick nästan ingen bra bild när vi tog höstbilder bland löven när Themo satt själv så när jag och Maria gick i skogen så fanns det fullt med löv så passade på att ta några till :) Fick några bra denna gång. Min fina underbara son💕






Marias hund Vile. 








Skogspromenad 🌲

2015-11-06 @ 08:01:21















RSS 2.0