Utelek

2016-03-31 @ 15:09:40

En bra förmiddag har vi haft, lång promenad, massa lek i sandlåda, gungat och åkt rutschkana, sen fikat med ägg och ostmackor, varm choklad, päron och bulle. När Themo har vaknat efter sin EMslur så går vi hem till Maria och äter underbart goda makaroner. 









Våfflor

2016-03-30 @ 15:13:47
God eftermiddag ☀️

Vi har haft en bra förmiddag, sovmorgon i följt av en lång promenad med Maria och gänget. Efter promenaden så gick vi hem till oss för att äta våfflor med hallonsylt, grädde, glass och banan. Så gott! Som vanligt så ligger Themo och sover nu, han sover hela eftermiddagarna i cirka 3 timmar. Lite tråkigt att han sover hela EM när man vill göra annat men men hans behov går först :) Marco fick med sig massa potatis och morotslåda från sina föräldrar igår så det ska vi äta idag med köttbullar, innan jag lämnar Themo hos sin mormor medan jag ska på ett efterlängtat cirkelpass på gymmet. Inte varit där på två gånger pga förkylning så nu längtar jag! Tråkigt bara att jag får gå själv då Nadja inte kan idag.. Menmen. 


Mor och Nadja kom förbi med muffins igår så vi satte oss ute i solen och fikade:) 




Äntligen fick jag användning av julklappen som jag fick av Nadja. 




Påskhelgen

2016-03-29 @ 13:06:28
Nu är påskhelgen över, haft fullt upp hela påsken. I fredags så städade vi på FM innan mamma, Nadja, Kim & Lisette,  Stefan, Angelica & Tilias, mormor & morfar kom hit, mamma lagade köttfärslimpa och jag gjorde en liten påskdessert. Gott och trevligt! I lördags åkte vi först hem till min pappa så Themo fick leka lite med sin morbror, innan vi åkte hem till mormor på lite påskmiddag. I söndags så åt vi påsklunch hos Marcos föräldrar dom har alltid potatislåda som är sååå gott! Gjorde en påsktårta som jag tog med, också god! På EM/kvällen åkte vi hem till mormor och grillade korv, dom spelade kubb och jag fick gå efter Themo ute. Igår så åkte vi på en efterlängtad lekträff med Themos vänner, först lite lek ute. Themo fick leka i en sandlåda för första gången vilket var väldigt uppskattat. Så vi åkte och köpte hink och spade efter träffen så vi kan gå till sandlådan i lekparken nån dag när det är fint väder. Iaf efter vi hade varit ute så gick vi och fikade. Themo var såå blyg, var ett tag sen han träffade dom nu. Sen på EM åkte vi till skbg och firade Marcos bror som fyllt 30 och hans dotter Helmi som fyllt 2 år. Idag är det äntligen en lugn dag hemma! Themo är jätte trött idag så han fick lägga sig och vila redan innan kl 11. Ska plocka bort påsken idag, men måste bara vila ryggen lite. Så ont i ryggen idag! Fixade med gruset igår längs huskanten såå tungt! Enda gången vi har varit hemma den här helgen är medan Themo har sovit. Haha! Började riva bort den ultra fula plastmattan i källartrappen igår, ska måla trappen vit och ha trappmattor på. Marco köpte fel färg på trappa som vi skulle ha haft till Öv, bruna! Vilket jag inte vill ha så dom får hamna i källartrappen istället.. 


Themo och sin kusin Tilias. Älskar Themos sur min på ena bilden! 


Nisse fick jaga efter Themo i lördags 😅


Spelat lite buzz medan Themo vilat. 


Fan fick dinosaurier i påskpaket. 



Sååå gott!!! 



Themo och Helmi




Fick äta korv med bröd för första gången 😅 köpte ur brödet så den inte skulle bli så tjock och delade korven på längden:) 






Han har förresten fått dagisplats nu 😃 

Ny blogg

2016-03-26 @ 18:08:23
Gjort en ny blogg så vill ni ha den får ni fråga :) 




Påsk!

2016-03-25 @ 06:59:58
Glad påsk på er! 😀🐥









☁️

2016-03-05 @ 08:20:00
Godmorgon ☁️

Themo dammsuger, jag tittar på Nyhetsmorgon och försöker vakna till. Trist och deppigt väder idag. På EM idag så ska vi hem till mamma och äta tacos, hon har varit hos min ena bror i en vecka så har inte träffat henne på över en vecka. 


Jaha nu ska tydligen jag dammsuga haha. 


Var ut i snön en stund för nån dag sen, inte så roligt att gå i snön tyckte Themo, roligare att äta den.. 









Han har blivit så mysig nu, kommer och lägger sig mot en myser, ger massa pussar 💕


Han älskar mitt diadem 🙈 




Lite blåbärssmoothie igår efter vilan :) 


Låter mmh 


Så gott med kycklingfile i gräddsås❤️




Hehe

2016-03-02 @ 13:30:16
Hej, Themo ligger och vilar nu, när han har vaknat ska vi hämta upp Maria och åka på loppis. Inte varit på loppis sen i somras, det som är så kul och bara gå och titta. Haha, får se hur det går med Themo nu, han vill bara sitta i vagnen en  liten stund nu.. Vi åt god lunch idag, lax i citron och dillsås och ärtor 😸. 

Igår kom Maria hit med Thyra, Ludwig och stora Vile och röjde runt. Vi åt goda makaroner till lunch, fattar inte hur det kan vara så sjuukt gott! 






Tog lite påskkort på Themo igår efter hans vila, så nu är påskkorten beställda:) tycker det är så roligt att skicka kort i olika teman som jul, påsk, halloween osv. Kul minne att ha:) 


Han gick och hämtade smink och ställde sig framför spegeln 😅


Är man grinig får man bada för där blir man alltid glad. 


Ville ha mitt diadem på sig😅






Pixi bok

2016-03-02 @ 07:50:55

Themos favorit här hemma är pixi böcker justnu, sitter och plockar med dom jämt. Kommer med en bok och sätter sig i knät och vill att man ska läsa för honom. Blir lite slitna fort men det gör inget när dom är billiga. 

Leos dag 2 🎢

2016-03-01 @ 14:32:48
Fick bli en två dagars på Leos lekland, Nadja ville åka dit igår så då gjorde vi det, Themo blir ju inte ledsen precis för två dagar där 😁 


Såå ledsen innan vi skulle åka, ville dra ner dragkedjan men det kan han inte.






Han bara satt där och chilla 😅



Hoppa lite🙈






roligt att åka rutschkana 😃



RSS 2.0