hehe

2013-06-27 @ 21:51:03
blev ett mördarkonditionspass på gymmet idag.. sen storhandling, skönt :) och sen spontan köp av en tv :d skönt o ha tv i sovrummet oxå, ligga o bli trött och vakna till utan att röra sig. beställde även en ny mobil idag, fick bli samsung s4. och sen några skal och sånt :) ligger i sängen justnu med solo tidning och jordgubbar och taggar jobb helg.. hämtade även ut alla 500 bilder jag beställde för några dagar sen :) skönt o ha dom på kort, ifall nånting skulle hända med dom på datorn o så :).



svettig och död














.

2013-06-27 @ 15:57:46
ledig idag :), har stefans katt här + kims som vanligt, och fy satan så jobbiga dom är på morgonen :s springer runt och jagar varandra och river ner allt... så fick damp i morse och gick upp halv nio. än så länge idag så har jag slappat, diskat, varit till källaren och hämtat upp lite saker :) plockat in alla kläder äääntligen! och bytt gardiner i köket. mkt bättre nu! haha. även pluggat lite teori och skrivit upp en matlista på vad som ska handlas senare och gjort det tråkigaste - betalat räkningar :(



köpte massoor med gubbisar igår :) såå gott!



så blev självklart gubbisar till frukost med turkisk yoghurt :)










tidig morgon

2013-06-26 @ 06:10:02
sov i köping inatt, första gången jag gör det när jag börjar 6.45... dör av trötthet. fick gå på fem istället för sex och sitter på bussen nu.. längtar tills jag kommer hem vid fyra... lååång tid kvar.




hehee

2013-06-25 @ 10:31:46
ledig idag så skönt :)

igår så jobbade jag 14-20 skulle egentligen ha jobbat till 21 men vi var tre som jobbade till då så slutade en timme tidigare :). drog ut och joggade/pw med sofia och emil på ett hörn! mina ben är döda idag... haha. nä måstr börja ta tag o träningen igen :s blivit slöö på sistone.

idag så ska jag försöka fixa iordning bland mina kläder, dom ligger huller om buller på min resväska i sovrummet, sen köpa present till rebecca som fyller 18 år idag :) och dit och fira henne.







fy, hämtade med leo från kim till mig igår..



konfirmation

2013-06-25 @ 10:23:06
i söndags var jag på min kusins konfirmation, först i kyrkan sen hemma hos dom där vi fick pasta sallad och äppel och ananaspaj:)
































döör så söt!

2013-06-23 @ 21:14:57





























Midsommar

2013-06-23 @ 21:06:14
lägger upp bilder från midsommar, var iallafall hemma hos emils mor där vi grillade och spelade kubb o så.



midsommar frukost :)



vanliga pannkakor och lchf





limekräm till tårtan :)





mums
















































hehe

2013-06-19 @ 12:27:01
ligger på soffan och kollar på the real housewives of orange county, tog precis ur laxen ur ugnen som jag ska ha i matlåda till jobbet. om cirka en timme ska jag dra mig till bussen... jobber ett kort och skönt pass idag 15-20 :).



kjol och tröja som jag köpte igår :)




provade aldrih kläderna innan jag köpte dom igår, och denna var jätte stor och är storlek s på :s. ska förbi mor så ska hon få prova den ;d

lediga dagen

2013-06-18 @ 20:45:40
godkvälleri!!

vaknade vid nio idag och kände att jag inte ville sova bort dagen så tog mig i kragen och gick upp! idag så har jag diskat och städat o så :) har även tränat lite, kändes som en hel svettpöl direkt :s

blev även lite spontan shopping på hm, en kjol och två t-shirts.





försökte bygga ihop hatthyllan, men gick inte...











fick bli en liten midsommarblomma på köksbordet :)



och lite fint på vardagsrums bordet

new in

2013-06-17 @ 22:51:11
började 6.45 imorse, döödens! sov som en kratta inatt oxå :s. så typiskt när man börjar jobba tidigt... efter jobbet så cyklade jag till sofia o så pluggade vi lite teori tillsammans :) var och köpte ett soffbord idag :)). precis som jag vill ha!. sakta men säkert börjar hemmet bli ett mysigt hem ;). denna vecka så kommer vi även få en ny stoor soffa, sofis och hennes familj ger oss den gratis, så snällt!!!. ska bli underbart att kunna ligga i soffan o kolla film medan man kramar!



gjorde wook igår, blev inte så god... haha


blivit helt tokig i jordgubbar, ätar det nästan varje dag :s såå sjukt. skulle kunna äta det varje dag.



mys hos Sofia, kokostoppar och te!








kommer bli så mysigt med ny soffa, fyra till kuddar i mörkbrun färg och massa fint på bordet :)



köpte även denna av mor :)

utgång

2013-06-15 @ 20:28:15
medan jag sitter och ruttnar på jobbet tills jag slutar om 40 min så kan jag lika gärna blogga :)

igår så drog iallafall jag, fia och stina ut i västerås, blue moon bar och dansade hela natten lång :) vi var först hos mig innan emilpojken skjutsade in oss till vås :).






























uvi

2013-06-13 @ 13:13:30
hej!!!!!

igår kväll drog jag och emil på bio, aftet earth. den var väm bra men ingen biofilm direkt... sen när vi kom hem vid en 9 så bakade jag lchf bröd och åt det med lite te.

knappt sovit nånting inatt då jag fick urinvägsinfektion igår, känt det i några dagar men i går kväll brast det och började svida som ett berg! så fick gå upp och bada lite i natt då dey hjälper lite ett tag. så var till vårdcentralen imorse halv tio och fick pencilin o så. det är väö typiskt att en vecka efter man fyllt tjugo så måste man till vårdcentralen och får betala... sitter och vilar lite innan jag ska dra till jobbet.










lchf

2013-06-12 @ 15:24:58
bakade jätte gooda matmuffins idag med ost och kalkon, gjorde även snickers som jag ej smakat än haha. köpte en lchf brödmix idag, så ikväll blir det nybakat bröd och te såå gott!! längtar efter bröd!

kom in på massa kurser som jag behöver för att bli undersköterska, trodde inte jag skulle komma in då jag nyss gick på gymnasiet. så är glad nu :) så i höst blir det skolbänken igen!...












GOD FÖRMIDDAG

2013-06-12 @ 11:30:52
redan onsdag, imorgon börjar jag jobba igen efter min lilla semester :(. ska bli skönt o tjäna pengar istället för att slösa ;) blivit mycket slösande dom senaste veckorna! igår så var jag till sofia en sväng och pluggade lite på körkortet innan vi cyklade in till köping för teorin, kändes verkligen som i skolan igen, seegt och långtråkigt... mina ben var heeelt döda efter gympasset dagen innan, så var riktigt jobbigt i benen o cykla! haha.... så idag fick det bli mage och armar på gymmet :).









te med grädde i innan gympasset :)




hehe

2013-06-11 @ 13:16:29
lägger upp lite bilder :) i söndags så var jag till västerås och köpte ett vitrinskåp:), sen till ikea ocj köpte nån byråsak till badrummet, en hatthylla och fyra vita super sköna prydnadskuddar :) funderar
på att köpa dom i brun färg oxå.

igår så var jag till polisen och fixade ett legg, äääntligen!! haha. sen till blomsteraffären och köpte blommor och jord till balkongen :).

senare idag så ska jag och sofia cykla till köping och gå på teorin :).



































baad

2013-06-09 @ 10:02:54
ligger i ett skönt bad justnu :) hihi.. ska åka och köpa ett vitrinskåp senare idag :), tänkte svänga förbi på ikea oxå o köpa ett vardagsrumsbord, så trött på emils fula ocj tunga haha, sen ikväll blir det bingolotto :) och lite gott, för imorgon börjar jag på lchf! och ska väl gå ner en 7-8 kg..





söt man är!!

åska och dunder

2013-06-09 @ 09:11:27
ligger i sängen och lyssnar på åska och dunder nu, var tvungen o dra ut alla kontakter, lamporna började blinka.. så tänkte att jag kunde döda tid med att lägga upp lite bilder från igår :) var på grönan med min bebis, mysigt! åkte docl bara två karuseller, var sån lång kö till allt :s


fick godsmörgås igår igen :)





















































äntligen 20 år!!

2013-06-08 @ 07:11:43
godmorgon, vaknade tidigt idag:( 6.30... kul. jag som ska upp klockan åtta för o åka till gröna lund. kmr vara dö trött då. menmen... lägger upp bilder från gårdagen :)





gjorde egen limekräm till tårtan, glömde dock att ta kort på själva tårtan...



fick bli en tårta med vaniljkräm o jordgubbar på ena botten och limekräm och jordgubbar på andra, blev super god!







i början på presentbordet, glömde ta kort på slutet, + pengar. blev väldigt nöjd iallafall, fick massor jag ville ha :). o så kan jag köpa mig en cykel!!! :D















glass och gubbar :)










kubb:)

















"födelsedag"

2013-06-07 @ 10:40:42
idag har jag min födelsedag, flyttar fram den en dag;) blir firad av alla idag så imorgon kommer det inte kännas att man fyller år. haha. fick goood frukost av min bebis idag:)
påväg in till köping nu o ska köpa jordgubbar till tårtan o glassen :)






wiho

2013-06-06 @ 22:09:44
Igår så cyklade jag och sofia till köping efter ett jobb pass 6.45-14, där jag skrev in mig på körskolan och sen blev det lite shopping :) skattepengarna trillade in ;) blev, en snygg och stor väska, en slapp träningströja och äntligen ett par vita converse :). på hemvägen så stannade jag och plockade massa blommor tills imorgon :).

idag så har jag jobbat mitt sista pass på 6.45-15 på några dagar:), åkte in och handlade det sista till imorgon, sen bjöd jag emil på zorba! sååå gott!!! har även bakat lchf muffins :) med olika smaker, citron, nötter och chocklad.






















trötteri

2013-06-05 @ 06:19:40
godmorgon! klockan ringde halv sex imorse :|. dööd. knappt sovit nått inatt
vaknade precis hela tiden och sov säkert bara fem-tio minuters snuttar. ska strax dra mig till jobbet och jobba 6.45 - 14, sen cyklar jag och sofia in till nya körskolan i köping och skriver in oss där. så blir pank idag...





tröööött

nly

2013-06-04 @ 20:45:59
åh råkade klicka ner inlägget.....

aja lägger in lite bilder :)




handlat lite inför fredag! :)





























heh

2013-06-01 @ 10:31:40






cyklesvett



sommarkänslor!

här kommer shoppingen :)














beställde denna och nästa från nelly, denna var väl sådär..




sköna vardagsskor.





blö

2013-06-01 @ 10:24:15
jahapp får väl lägga in alla bilder igen då.


















RSS 2.0