:)

2015-02-15 @ 17:50:17
Jaha idag skulle man ha vaknat upp pigg trodde jag, men icke. Vaknade flera gånger i natt även fast bebis var hos mormor. Sen vaknade jag klockan nio och kunde inte somna om. När man väl får sova så går det inte... Gick upp och städade halv tio, skönt att inte bli avbruten iallafall:) sen åkte vi till Västerås för att lämna av Fredrik där som haft Marcos bil. När vi ändå var i Västerås så fick det bli den godaste kebaben som finns. Hämtade upp bebisen som vaar såå saknad för att åka och hälsa på Marcos farmor och farfar, och nu är vi hos hans mor och far och ska äta middag 😃 


Räkbakelse till förrätt

Baconinlindad fläskfilé 



Vanilj och Gräddfilspannacotta, inte god! 



50 shades of grey 






Alla hjärtans dag❤️

2015-02-14 @ 11:11:53
Idag är det 1 år sedan en av de bästa dagarna i mitt liv var, när jag och världens bästa person blev en❤️ Mannen i mitt liv som jag ska leva med tills jag blir en skruttig hängig gammal tant. Som är pappa till min fina son, som gör mig till världens lyckligaste fru och mamma. Jag älskar dig Marco Tarkka!❤️ 

Min morgon har jag spenderat med den lilla pojken i mitt liv:) världens finaste son, som nu ligger och snarkar bredvid mig i sängen❤️ igår så spenderade vi eftermiddagen/kvällen hemma hos min mamma där vi kollade på outlander och åt pannbiff med massa morötter sås, potatis och lingonsylt, så gott!!! Sen gick jag och lilla gossen hem och sov, tror han var ganska glad inatt varje gång han skulle somna om efter att ha ätit när han låg och log och kollade på mig innan han somna :) såå mysigt. Han fick sova bredvid mig hela natten då Marco sov på hotell i Eskilstuna efter en ute kväll, annars brukar Themo sova i sin lilla vagga. Nån gång har han fått somna i vår säng men sen resten av natten i sin säng och sen får han komma över till mig på morgonen när pappa åker och jobbar :) 

Ikväll så ska mannen och jag ut och äta på gillet och sen gå på bio, mysigt! Themo ska få sova hos sin mormor :) kommer bli sååå skönt att få sova hela natten och få sovmorgon imorgon😃



Mormor/gammelmormor och Themo






1år

2015-02-12 @ 17:36:23
På lördag firar jag och mannen 1 år som gifta, gud så fort tiden har gått. Världens bästa år, hänt så himla mycket under detta år. Känns lite som att mitt liv är fullbordat haha. Blev tillsammans med världens bästa man i december, vi åkte till Paris på nyårsafton, gifte oss den 14 februari på alla hjärtans dag, i Sala silvergruva, blev färdig undersköterska till sommaren och fick en fast anställning på bästa jobbet. Tog äntligen det där förbaskade körkortet på hösten, klarade allt på första försöket. Sålde huset i Hallstahammar för att hitta nå som passar oss bättre i kolsva, letar fortfarande men har inte bråttom att hitta hus, det ska kännas helt rätt. Det bästa av allt på hela håret kom den 31 december på nyårsafton lilla älskade Themo. Världens underbaraste pojke, kunde inte få nå finare. Jag är världens lyckligaste fru och mamma. Har den finaste familjen ❤️ 















Feb. 12, 2015

2015-02-12 @ 08:47:32

Bilder

2015-02-11 @ 22:05:58

Sista magbilden, efter att jag blivit undersökt och var öppen 3cm. Vattnet gick precis när jag la mig när dom skulle kolla om jag var öppen nånting. 


Stor som ett hus. När dom mäter värkarna. 







Magen dagen efter hahah


Så liten han var ❤️






Slapp dag

2015-02-11 @ 21:46:44
Ligger i sängen och små kollar på tv och väntar på att Lillehammer ska sova, men det blir nog inte än på ett tag. Han vill alltid vara vaken länge på kvällen medan mamma är trött och vill sova. Idag har vi inte gjort så mycket, myst och kollat på big brother och kokat hans flaskor och nappar :) 
Idag fick han se lite tjejig ut :) haha! 

Lunch!!

Cooling😎



:)

2015-02-10 @ 22:43:35
Inatt sov bebis från klockan 21 till 03 i streck, gissa om jag blev glad när han vakna efter sex timmar, hoppas det håller i sig att han sover sex timmar i streck istället för tre och vill ha mat. Idag så vakna vi halv åtta och låg kvar och myste i sängen, kollade klart på säsong fyra av game of thrones, så väntar vi på att säsong fem ska börja. Vid lunchtider så åkte vi in till Sofi i Köping och umgicks med henne ett tag, sen hämta Nadja i skolan och sen vidare hem. Inte gjort så mycket mer, haft en väldigt närhetsberoende pojke idag så har mest legat på soffan o myst <3 nu på kvällen så fick han ta ett vad med papsen, så nu är han ren och fin igen och len! Themo ligger i sin vagga just nu och sprattlar, väntar på att han ska somna så jag får sova, Marco ligger bredvid och snarkar... Avis! Ingen idé att försöka sova än för då börjar han gnälla haha. 
Imorse en glad liten pys :)










Trött

2015-02-09 @ 08:48:38
Då var det måndag igen då, Marco har precis åkt till jobbet och som vanligt vaknar plutten då. Så nu ligger vi i sängen och myser lite innan vi ska åka till Köping och gå på promenad med andra nyblivna mammor :) helgen har bjudit på Melodifestivalen mys hemma hos mormor och morfar med lite snittar, chips o dipp o så :) var även in till Köping med Sofia och Maria för att handla lite nya kläder till Themo i storlek 62, stora pojken nu:( bara växer och växer. Väger 6 kg nu. Och sen igår söndag så åkte jag, Themo, Maria och Sofia till skultuna outlet, fanns inge speciellt där, köpte en turkos uggla till Themos rum och två presenter bara. 


Dagen söta prutt



Igår när vi åkte och veckohandla. Haha!











Fått ett babygym :) 








Guld

2015-02-04 @ 18:53:41
Mitt hjärta smälter varje gång du ler, världens underbaraste son. Kunde inte få nå finare här i världen <3 även fast du kan vara lite jobbig ibland så älskar mamma dig. Idag blir du hela fem veckor :D tiden går så fort. jag har fått en sån underbar liten familj. 













❤️

2015-02-01 @ 11:02:11





RSS 2.0