långledig

2014-11-18 @ 22:49:17
wihooo nu är jag äntligen "ledig", hade min första lediga dag från jobbet igår. Känns så konstigt när jag tänker på att jag ska inte ska jobba på över ett år. Men känns ändå skönt att få lite ledigt från mina gamlingar:) Igår bestod min dag iallafall åt att vänta på att det skulle komma nån och fixa så vi fick internet. Mellan 08.00 och 16.00 skulle dom komma. så jag gick trött upp innan åtta och klädde på mig och väntade.. Man vill ju inte ligga i sängen när det plingar på dörren. Men vid 13.00 så skriver dom till Marco att dom har varit här och fixat internet, fast dom ej hade det. Så då hade dom fixat det därifrån. så dom behövde tydligen inte komma ut.. Utan dom satte bara en tid ifall dom hade behövt komma ut. Smått irriterad blev jag... Inte så roligt att sitta och vänta och inte kunna göra nånting på flera timmar.

Ligger i den sköna sängen nu och kollar på tv med pojken, såå skönt att få ligga kvar i sängen när han ska upp och jobba på morgonen 😄


blev en liten dejt med middag och bio med mannen i lördags 😙



Dracula filmen






52

2014-11-11 @ 22:28:45
I söndags så flyttade vi dom sista sakerna från huset så nu är det fullt med saker överallt här igen:( haha! vet intr vart jag ska göra av allt skit.. Städade även klart allt där, så nu är jag helt färdig där, skööönt! Bara massor att fixa här i lägenheten nu, men det tar jag lite då och då när jag orkar:) Har inte bråttom, kommer ha massor av tid snart att gå runt o packa upp och fixa o dona:). Vi åkte även och köpte en ny stoor och sköön och höööög säng, kommer knappt upp i den. Måste hoppa upp haha. Men så skönt o ha en hög säng när man går och kissar hela nätterna, bara att sätta sig på sängkanten och glida ner fötterna så står man upp. Så skönt att inte behöva anstränga sig att ställa sig upp. Sover även mycket bra i sängen :) Så jag och mannen är nöjda med den dyra sängen! Åkte även till Marcos mor och far och åt smörgåstårta och tårta och firade fars dag. Marco fick ett litet blomarrangemang av mig i blivande fars dag present, kunde inte låta bli!Han är ju snart pappa :)

Igår måndags så var jag bara hemma och försökte organisera lite här hemma. Blir så irriterad när det är saker överallt och att man inte orkar lyfta så mycket.

Idag så åkte jag och Nadja till ikea för att köpa en byrå till bebisens kläder och saker, fick bli en svartbrun byrå. Handlade även en mörkläggnings rullgardin, äntligen! och lite annat smått:) Har även varit och firat Petra idag, kladdkaka bjöds det på där!!










Blev frukost på ikea idag






Köpte en fylla i bok om mitt första år :)



Började fylla i lite i boken 😊






vecka 33 (32+0)

2014-11-08 @ 21:03:50
Och idag gick vi in i vecka 33:) är inne i en lite deppig graviditets period just nu, ooont, tjock och bristningar. Längtar tills man inte är så här tjock, känner mig som en stor flodhäst nu, och massa bristningar ovanför rumpan och på sidorna. Ja man kan inte må bra hela tiden, blir nog bättre när jag slutar jobba och allt med flytten är klart och man får börja pyssla iordning allt som har med bebis att göra:)

Idag har vi iallafall varit i huset och packat ihop det sista och städat i källaren och övervåningen. Även kört ett lass med saker hem till Marcos föräldrar som inte får plats här, så nu är det bara mellan våningen kvar med skräp och lite saker som ska hit och städning där sen garaget som har massa skräp så imorgon blir det till tippen med massa. Förhoppningsvis så hinner vi svänga förbi nån sängbutik och kolla på säng också! Sen är vi klara med huset, kommer bli såå skönt.

Ingen bil har jag heller nu, min fina lilla vita blev såld igår. Så nu ska jag ha en lite mer familjebil där barnvagn och så får plats:) det lutar åt en subaru outback, med automat och backkamera 😘

Ska snart gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen, ligger vaken ganska mycket på nätterna så får inte så mycket sömn. Sover så dåligt nu, så är jätte roligt att nån granne spelar musik hela kvällarna och nätterna också så sömnen blir inte bättre för det... 😬










56 dagar kvar

2014-11-07 @ 09:05:30
Börjar redan räkna ner dagarna tills pojken kommer, vill att han ska komma nuuu. Men lika bra han stannar där inne tills han är färdigbakad :). börjar bli jobbigt att vara så här tjock nu, speciellt när man ska sova. Sover som en kratta, knackar i hela bäckenet när jag ska vända på mig i sängen och gör så ont i magen ibland, inatt gjorde det sjuukt ont på vänster sida nere på magen. Men men bara 56 dagar kvar nu. Och 6 jobbdagar kvar, skaa bli så skönt att bara gå hemma och plocka med bebissakerna och sen börja julpynta :)

Igår var jag och mor till huset i hallsta och plockade och städade lite, en vecka kvar tills vi ska vara ute därifrån så vi har lite tid på oss att städa och plocka ihop det sista. känns skönt att inte behöva stressa, det känns så mycket i magen att man antingen jobbar, städar eller plockar. Blivit lite för mycket nu. Ligger och väntar på att tvättmaskinen ska tvätta klart så jag kan hänga upp tvätten och stoppa in ny tvätt och sedan gå och sova lite till innan kvälls jobb.



Mormor har stickat en söt liten tröja:)



och världens sötaste mössa, så liten och söt. Bebisen får nog åka hem med denna från bb sen :)








ooont

2014-11-04 @ 21:47:25
Att flytta och jobba när man har två månader kvar tills bebis kommer är ingen bra kombination, sååå ont i bäckenet och rumpbenet ( vet inte vad det heter, hahah), kan knappt gå nu eller resa på mig. Känner mig som en 80-åring. hahah. Känns roligt att man ska till huset och plocka med allt och städa... Får väl se hur mycket jag orkar. Men men. Nu bor vi iallafall i kolsva igen:) Känns ändå skönt att bo så nära mor sen i början när bebis har kommit till världen. Hoppas att det snart kommer ut ett hus som vi vill ha, står helt still på marknaden.










RSS 2.0