ullared

2014-09-29 @ 11:09:38
i torsdags så åkte jag, mannen och våra mammor till ullared. Gick där inne både torsdag och fredag:) vi fickmed oss mycke hem, massa saker till bebisen, kläder till mig. såå skönt att kunna ha jeans igen, även en vår jacka och en stor vinterjacka så magen får plats i vinter, ser ut som en soppåse just nu i den haha! kläder till gubben, och massa små saker som alltid åker ner i kundvagnen:) vill åka dit och shoppa igeen!! vi fick också en suuuper fin vagga till bebisen av Marcos mor, som ska få stå i vårt sovrum. lägger upp lite bilder på lite av det som vi handlade.




































Marco insisterade på att vi skulle köpa en ny bbväska haha.












nadja ska få måla lite djur till bebisrummet:)






























haaappyyyy

2014-09-19 @ 20:06:47
Såååå glaaaad klarade teoriprovet idag, 61 rätt av 65 :))) nu är det svåraste gjort bara uppkörningen kvar nu sen får jag köra min fina lilla vita bil helt själv! och imorgon så går jag in i v.26, tiden går fort nu. och snart är man hemlös! om vi inte hittar något nytt hus snart, huset har blivit sålt och vi ska vara ute den 14 november. paniken börjar krypa sig fram. varför kan det inte komma ut några fina hus som ligger bra? baaah...



tjock och ont i ryggen men glad för det :)




min lilla mormor som gjort illa benet så hon är sjukskriven i två månader, så mor fick hjälpa henne och duscha håret. haha!


Första bebiskläderna<3

2014-09-12 @ 09:14:30




såå små och söta. Nu är det inte såå himla långt kvar, mindre än 4 månader:) Går in i v.25 imorgon.

RSS 2.0