27 december

2010-12-27 @ 21:51:56
Idag så åkte jag, älskling och hans  fader till uppsala, så nu så ska älskling få cellgifter tills på torsdag. Robin har sovit heladagen och varje gång någon har väckt honom så har han sluddrat, hahah så söt :).
Ligger och kollar på CSI på 5:an och försöker bli trött så att jag kan få sova och komma närmare hemfärden.
Hoppas på att Robin orkar gå lite på stan imorgon innan cellisarna ska börja igen,  så att jag kan kolla lite på all rea som finns och kanske hitta något fint till nyår:).

Va på bio igår med syster och såg Narnia 3D, va väl helt okej, så får bli en bild på mig och syster där hon ser riktigt mumsig ut..


26 december

2010-12-26 @ 15:31:29
Heej..

Hade en underbar julafton med min älsklings Robin :). Vi sov över hos mamma i kungsör dagen till julafton, vi åt en mysigt frukost med gröt:). Vid en fyra så åkte vi hem och så fick älskling öppna några av sina julklappar:D och jag fick även julklappar av honom <3, sen åkte vi hem till robins mormor och morfar och åt massa julmat:) mums. Är nöjd över alla julklappar jag fick :)

Igår så åkte jag med mormor och morfar hem till mamma där vi hade en liten jul med dem :D

Idag så har jag diskat och grejat lite. Måste packa och städa här hemma idag, Vi åker till uppsala imorgon där robin ska få cellgifter tills på torsdag.

Btw. morris har blivit en liten hund :). igår när robin lekte med han med nån slags pinne så kaste robin iväg den och då sprang morris och hämtade tillbaka och så gick det några gånger :D haha så sööt. älskar min lilla familj <3


tjohoo

2010-12-15 @ 20:38:11
Älskling bjöd på mat från sorba idag :d världens godaste mat nästan :). nu tre timmar senare fortfarande propp mätt efter den delikata måltiden!! Försöker få in massa geografi i mitt lilla huvud, får ju knappt plats. Min älskling tar all plats:(. Robin sitter och glor på någon rolig film och Morris snuttar lite under täcket brevid mig..

Har massor kvar att göra i skolan fyra saker kvar, dock mindre än en vecka på mig..
Har geografi prov i morgon,matteprov och sen redovisning på svenskan på fredag, sen måste jag komplettera en liten sak i historian!!.

Min söta älsklings hår har börjat växa fram nu ser han ut som kiwi på huvudet!!!



hihi en liten gris


RSS 2.0