9 månader🎈❤️

2015-09-30 @ 13:39:29

Redan 9 månader nu! Bara 3 månader tills du fyller 1 år🎈 Mitt allt, mitt liv. Tack för att du gör mina dagar så bra. Världens underbaraste son💕 

❤️❤️

2015-09-29 @ 22:41:04
Min lilla bebis växer såå himla fort. Snart är han en jobbig tonåring! 😅 så himla roligt jag och Themo har nu när han förstår saker, han älskar när man krypjagar honom. Så det gör vi varje dag och flera gånger. Har t.om fått blåmärken på knäna😂 Det gör så ont på knäna att krypa runt, men vad gör man inte för den som betyder allt. Allt för att du ska vara lycklig 💕Themo har också fått blåmärken på knäna så han kryper jätte konstig nu, upp med benet i luften med bara foten på golvet.  Och så kryper han till en och ska klättra upp på mig hela tiden, så mysigt 💕 Även fast han har jobbiga stunder så överväger detta så himla mycket, man glömmer bort allt det jobbiga så fort han ler. Jag älskar dig världens bästa bebis 💕 






Köpte nya nappar till han, och jag dör så fult det ser ut när man ser munnen 😂😂 så gulligt😅 




Så ful gurka jag tog in idag. Haha


Gjorde kalkonsås och makaroner till lunch till mig och Themo idag:) gjorde likadan till oss förutom att jag saltade mitt på tallriken bara:) 


En annan favorit här hemma är att välta saker :) 










Duschrum

2015-09-29 @ 13:30:19

I söndags kom äntligen vårt nya matbord upp från källaren där det har stått i några månader.. Blev så bra:) 

Så jag passade på att städa upp i duschrummet i källaren där bordet och alla stolarna har stått. Så nu går det att gå där inne igen. Längtar såå tills vi gör iordning där med bastu och bubbelbad. 


Före


Före.


Efter



Här är skåpet som jag har målat om från fult trä till vitt, med lite slipmärken. Jätte fint nu:) 





Kopparbergsmarknaden🍂

2015-09-29 @ 11:25:33
I söndags FM så strosade jag, Marco, Themo, Marcos bror Mikael och hans dotter Helmi runt på kopparbergsmarknaden, mysigt och luktade såå gott med alla munkar där. Haha! Åt langos, köpte godisremmar. Hittade de perfekta vagnskorna till Themo där. 





😂😂😂




Min vän Sofia var där och sålde sina fina teckningar från gulleplutt. 


Så fula "skor" men perfekta för vagnen:) lätta att sätta i fötterna och varma. I skinn och ull:) 

Parken zoo🐷🐗🐒🐺🐢

2015-09-27 @ 14:56:21
Igår åkte jag, Themo och Nadja till parken zoo, Themo är så himla nyfiken av sig och jämt när han åker i vagnen så sitter och tittar på allt. Så tänkte varför kan man inte åka dit även fast han är så liten. Va så mysigt att bara gå runt och titta på alla djuren. Themo satt och tittade, även fast han inte fatta vad det var. En lyckad EM 😊 

Vi trodde nästan att dom hade stängt i förväg när vi kom dit för det kryllade av folk som gick därifrån. Men som tur var så hade dom inte det! 












Blev en tur på maxi sen:) 

Nytt🌆

2015-09-26 @ 07:52:13

En ny overall, lite stor än. Men super fin:) 


En matchande fleecetröja:) 



En lite tjockare pyjamas för våra kalla nätter. 



Såå fina byxor, älskar färgen! 



Pyjamas i samma fina tyg som byxorna🔼



Åt Lunch på Ikea igår, förstår inte hur dom kunde sluta med pommes, besås och kyckling... Godaste ju! Istället har som pepparsås, potatismix Och kyckling.. 


Idag blev det en tidig morgon. 06.20... 😴😴. Themo satt och bläddrade i sin bok på sitt rum :) vet inte om vi ska åka till parken zoo idag, kan inte bestämma mig om vi ska dit eller inte. Är gratis inträde idag, så känns ändå som att man lika gärna kan åka dit så får Themo titta på lite djur. 

FM 💸

2015-09-25 @ 10:21:08
God förmiddag. Sitter hemma hos mor och väntar på att hon ska bli färdig så vi kan åka till Västerås och shoppa lite, ska Bla. kolla efter en tunn overall till Themo så han kan krypa runt på gräset nu. Sen åker vi till hälla och äter världens godaste ceasarsallad❤️ Themos blöja hade åkt upp inatt så han var helt dyngsur när han vaknade inatt.. Stackarn. 


Min söta lilla fisunge❤️






Älskar dom här kläderna😊 så snygga speciellt byxorna 😃 






Fick smaka lite skumboll😅

Lekträff

2015-09-24 @ 20:50:49
Godkväll! 😴

Ligger i soffan och kollar på empire, fastnat för en ny serie :) så bra! Idag så kom Matilda och Sandra hit med deras barn, Molly & Molly. Så trevligt att umgås med andra mammor, att Themo får leka med andra bebisar. Alla tre är så gulliga, sitter och leer åt varandra hela tiden.  



Leker med sin handduk efter hans bad:) 



Min söta lilla nakenfis❤️ lyckan i hans ansikte när han få krypa runt naken är oslagbar, sån glädje! 






😍😍



Såå gott, vitkål, morot, köttfärs och ris😍









Söndag 20 september🍂

2015-09-20 @ 07:34:37
Det är så roligt hur man kan tro vissa saker.. Göra samma misstag om och om igen. Även fast man vet att det aldrig kommer vara nån skillnad i slutändan. Man vill så gärna tro att det inte är så. Falska förhoppningar. 


Godmorgon! Inte sovit nå bra inatt vaknat vaknat, sen kom Marco hem och banka på dörren 03. Tar en lång stund innan jag somnar om igen som vanligt och klockan 05 vaknar Themo och vill äta.. Ligger vaken en lång stund innan jag somnar och klockan 07 vill Themo upp och leka.. Dagen som är fullbokad idag. Så ingen tid för vila. Klockan 10 är det barnloppis här i kolsva som jag ska till sen direkt efter det åker vi till kungsör  och firar pappas frus barn Rasmus som fyller 8 år idag. Sen hem och klippa gräset innan vi far vidare mot skinnskatteberg och hälsar på folk där. Ja mycket farande när Marco väl är ledig. Ska göra mig en kopp kaffe nu och försöka piggna till lite innan jag ska duscha. 


 
Bra att nån är pigg iallafall och leksugen. Tur han underhåller sig själv en stund. 💕

Lördag🎂

2015-09-19 @ 22:00:01
Godkväll! 😴

Dagen har gått fort som vanligt, gjort det vanliga idag, lekt, vilat, väntat på att pappan i huset ska komma hem från jobbet. Han hade med sig chili nam nam, så gott! Themo fick duscha med mig idag, tror han gillar mer att duscha för då kan han röra sig fritt. Han sitter ju bara still en stund i badkaret och så ska han börja hålla på och resa sig hela tiden och det får han ju inte så då får han inte bada mer och dååå blir det skrik.. Haha. Idag blev det inte ens skrik när han duschat klart. Han försökte bara krypa tillbaka dit en gång. Vi tog en promenad hem till min mormor där vi skulle fira min bror som fyller 28 år idag! Gammelgubbe😉 Han och sin flickvän får en bebis i november :) såklart somnar Themo påvägen hem, och jag var tvungen att byta hans fulla blöja innan han la sig i sängen och då vill han självklart inte sova mer.. Så nu sover han äntligen två timmar senare. Var inte direkt mycket fart i honom, trött men ville som vanligt inte sova.. Nä nu ska jag snart också sova. Godnatt! 





Min mormor skickade denna bild igår på Themo och Nisse när dom lekte:) 


Bada🛀

2015-09-18 @ 13:54:36
Alltså så himla söt unge jag har!!  När jag gick in i badrummet för att fixa badvatten åt han så skyndar han sig från vardagsrummet direkt när han hör att vattnet är på och ska "hoppa" ner i sitt lilla badkar. 😃 tog dock inga bilder när han badade så nu får se när jag kryper fort och jätte glad istället😊 






Gosefjus

2015-09-18 @ 08:29:43
Godmorgon i dyster vädret☁️ 

Themo gjorde morgon 07.15 idag för tidigt enligt mig. Men han ville upp och äta lite frukost så inget ligga och dra sig lite i sängen imorse.. Marco har precis åkt till jobbet, fick väcka han på soffan inatt när jag skulle ner och göra nattmat åt lillen. Han hade däckat med tvdosan i handen efter att han ätit chokladpudding. 

De här dagarna som gått har vi inte gjort så mycket, varit en sväng till min mamma, städat, tränat, varit på promenad ihop om att få Themo att sova men icke, jätte trött men vägrar somna.. Försökte hela EM igår att få han att sova men han ville inte. Mamma var förbi igår kväll och lekte med Themo, åt chokladpudding och nattade sen han🙊  Themos gammelmormor skrev nyss och frågade om han ville komma dit en sväng idag och leka med min kusin Nisse. Så då får han vara där medan jag och Nadja är i Köping. 

Justnu, myste ner han i en filt😃









I full fart och riva lite







Regn☔️

2015-09-15 @ 13:05:25

Mamma kom förbi en sväng igår så gjorde smoothie till oss:) 

Så här somnade han igår, så söt😅 

Små gosiga fötter 💕

Han har fått sin fars stora rumpa;) 😂😂






Igår gjorde jag korvsoppa till middag😊 


Gjorde en egen liten Themo också, fast han fick mixad :) 


Dagens Themo med myskläder på i regnet. 




Idag ska vi inte göra nått speciellt som vanligt, sitta inne och leka och lyssna på regnet som smattrar. Bebisen ligger och vilar nu och jag ligger på soffan och kollar film, en riktig filt dag idag. 

Jul❄️⛄️

2015-09-15 @ 10:51:01
Drömmer mig bort till julen❄️ ska bli så roligt att få julpynta vårat hus, leka med Themo i snön, Mysa under filtar med varm choklad. Fira vår första julafton med Themo här hemma i vårat hus med familjen💕 





















Helgen🌟

2015-09-13 @ 19:05:34
Så var helgen redan slut. Känns som att det är helger, jag är ledig hela tiden och Marco är bara ledig på söndagar. Så blir inte mycket till helg där. I fredags så gjorde vi inte så mycket, jag målade medan Themo vilade sen bara det vanliga plock och lek. På kvällen kom Fredrik över och så åt vi tacos. I lördags så festade Marco så jag och Themo var solo hemma, åkte till Nadja en sväng och åt tårta. Idag har jag målat lite igen sen inget mer. Ja ingen märkvärdig helg. Vi ska snart skjutsa Fredrik till Västerås och sen passa på att handla lite. Frysen börjar eka tom. Vill att min förskylning ska gå bort nu.. 







Ojoj Vilket humör han har... När han har badat en stund så ska han börja ställa sig upp där och det får han inte, så man får sätta ner han heeela tiden så till slut får han inte bada mer och ojoj gap och skrik. 




Mamma gav Themo tårta.. 



Godmorgon 🌸

2015-09-11 @ 07:59:24
Nu har vi varit vakna i en timme och tjugo minuter. Väcktes med skrik idag, var ett tag sen nu så bara pallra sig ner o fixa lite mat till prinsen. Så mycket skönare när man får vakna till att han leker och har sig i sängen. Då får man chans att ligga och dra sig lite! Men men man kan inte alltid få det lyxigt ;) sitter och tittar på Nyhetsmorgon nu och Themo ställer och sätter sig, ställer och sätter sig hela tiden. Och tjuvtittar på tvn ibland. 

Igår så plockade jag undan lite i källaren. Blir lätt stökigt där nere, går bara ner med allt som ska dit och ställer det vid trappen sen upp igen till Themo. Så nu tår det att gå där nere igen haha! Efter att Themo hade vilat och ätit mat så gick vi ut i solen, Themo fick mumsa på ett äpple (bra tidsförsdriv, kan sitta länge med ett helt äpple och hålla på) och jag plockade upp alla tusentals äpplen från våra tre äppelträd. Tog även några fina kort på Themo ute igår, dock ligger dom på kameran så lägger upp dom sen istället:) 

Vi ska snart gå och vila, behöver vila idag så jag kanske blir frisk snart och orkar städa här hemma. Förhoppningsvis så vilar Themo på EM idag, gjorde aldrig det igår.. Så att jag kan måla lite stolar. Måste bli färdig snart. 

Ha en bra dag! 💕


Han smet iväg innan jag hann knyta hans byxor så dom ville ju inte sitta kvar när han reste på sig😅





Plockade en bamsing till gurka igår, låg gömt så att jag inte hade sett den.

TheMo's rum

2015-09-10 @ 10:57:59
Tog lite kort på Themos rum nu, han har så mycket "prydnader" så hah vet inte vart jag ska göra av allt. Ser bara så rörigt ut... Vill inte plocka bort nånting heller. Och har redan tröttnat på hans tapet.. Vill ha vitt, grått och blått i hans rum nu.. Att man aldrig är nöjd.. Men men. Nu får det se ut så här ett tag. Vi är ju inte så mycket där inne heller. Han har ju alla leksaker i vardagsrummet. 



Måste flytta tavlan lite, satt bra där när sängen stod där haha. 













Den här rosen fick Marco när Themo föddes, tycker den är så fin fortfarande så den får vara kvar :) 






🌞

2015-09-10 @ 08:03:36

Så himla söt unge💕






Igår kunde jag äntligen skriva ut kort till denna mini ramen, där det skulle vara super små bilder i, så mini skrivaren passade perfekt till den! 

Igår så åt vi chicken wrap, så gott!


Han var så ledsen och grinig efter sin EM vila, ingenting hjälpte 💕


Igår fick det bli en liten promenad till affären, skönt att röra på sig lite. Förkylningen är lite sämre idag, fast är ju alltid värst på morgonen så förhoppnings så blir det lite bättre under dagen. Nadja promenerade med oss, och så stannade vi till hos mor en stund. Jag och mamma fick en tidig julklapp av Nadja, en mini mini fotoskrivare till mobilen. 

Idag blir det också en lugn dag hemma så att jag blir frisk snart. Fixa iordning lite i Themos rum, hade en extra säng till Themo där men mamma fick ta den och ha hos henne istället, kändes onödigt att den bara stod där, går alltid upp och nattar Themo i sovrummet.

Lillgossen nu, skönt att han underhåller sig en stund i sin säng själv så får man ligga och dra sig lite i sängen:) 







Tomatsoppa🍅

2015-09-08 @ 15:49:50

Dagens lilla Themo 😃 så gulligt! 😍

Hade så många tomater nu så var tvungen att göra någonting med dom innan dom blev dåliga, så gjorde en tomatsoppa. Aldrig ätit det förut. Det var gott men inte riktigt min smak.. Fanns nån söt smak i det. 

Försöker få Themo att vila nu men går inte riktigt som jag vill, han ställer sig bara upp i sängen.. Sugen på att ta en promenad men samtidigt så vill jag inte förvärra förkylningen. Så avvaktar till imorgon. Idag har vi bara tagit det lugnt här hemma, Themo följde med sin mormor till sin gammelmormor en stund. 

Nej nu ska jag ta upp han ur sängen och lägga mig brevid mig igen och se han om han somnar då. 



Höstkylan🍂

2015-09-08 @ 07:56:57

Jaha då har jag blivit förkyld då.. Hoppas bara att Themo inte blir smittad nu, han har ju klarat sig alla andra gånger vi var varit förkylda och magsjuka. Får undvika att pussa på han och kramas med han för mycket :( hur ska det gå då... Man vill ju bara pussa på han när han är så söt! Nu ska han ställa sig upp mot aallt, så det gäller att vara beredd med händerna runt han för rätt var det är så släpper han händerna och trillar. 

Så idag ska vi eller jag kurera mig, soppa som lindrar för halsen och massa te, tur det är höst nu så man kan dricka te i kylan. Kanske drar oss ut på en liten promenad sen, solen skiner nu. 



Har börjat kolla på lite halloweenkläder till Themo, klart han ska klä ut sig 😃 

Helgen 🍂

2015-09-07 @ 11:15:39
Nu är det måndag igen, dagarna går så fort. Vi har haft en lugn helg hemma, I lördags hade vi en sjuk Themo för första gången. Han hade tand feber så han var gnällig precis hela dagen. Lilla gubbisen❤️ Inge roligt att se han må dåligt. Nu är tänderna verkligen på väg, feber och lös i magen. Så har bytit många blöjor i helger och på natten. I söndags så var han pigg och glad, så roligt. Inge gnäll på heela dagen :) nöjd bebis som var glad över att må bra igen.  Marco och hans pappa byggde på altanen hela dagen igår, jag och Themo lekte och gjorde det vanliga. Justnu är vi hemma och mamma, Themo sover och jag ska snart ta ett efterlängtat bad. Gud vad jag saknar att bada. Är ju så skönt att krypa ner i ett bad när man har duschat och är kall. 




Nadja köpte en ko outfit till Themo 😂





Fick ett fint halsband av Nadja 😃 




Åt chokladpudding i lördags, så gott! 



Han gick helt själv med gåvagnen också😃 annars brukar han inte ens hålla i den haha


Gjorde äppeljuice igår:) måste göra nånting med alla äpplen. 


En glad nakenfis som kryper omkring 😊




Bilder

2015-09-04 @ 10:36:22

Taket är nu klart på altanen 😃 


Lagat en god korvstroganoff till Themo.



Nu måste vi ha stängd dörr till badrummet, han kryper så snabbt nu! Han är som en liten hund som följer efter en vart man än går 😃 så söt! 


Varit på en snabb middag med mannen, visste inte vilken film vi ville se så bestämde vi för en som började om tio minuter och vi hade inte ens fått vår mat! Haha så snabbt i med maten i magen. 



❤️ kollade på pixels, bra och rolig film.








Marco åkte till Finland förra torsdagen och kom hem i söndags, sov själv på torsdagen men sen fick mamma komma  och sova här i två nätter 😂 man ligger bara och inbillar sig massa så man inte vågar gå ner.. Haha låter väldigt mycket i det här gamla huset så det gjorde ju inte saken bättre.. 


FaceTime med pappa :) 


På fredagen så hade vi en myskväll, Nadja och Petra kom och åt mat och så kollade vi på film, petra sov också över:) 





Så roligt att bara gå ut och plocka in en sallad😃










Han har haft extremt gnälliga dagar, här vägrade han sova, ingenting hjälpte förutom att mormor skulle sjunga och hoppa runt med han i knät, han somnade även så 😂


Fick ligga och titta på när jag plocka ruttna äpplen från träd och mark och när pappa klippte gräset. 















Gick på stan i regnet och handlade lite julklappar, äntligen tidig 😃 säger alltid att jag ska börja tidigt men så blir det inte av. Köpte även mössa, vantar, halsduk och raggsockor till Themo:)



Nadja bjöd på fika:) 

Inte så juligt papper än:) 



Justnu, ligger och river och bråkar med mamma... Göör oont. 

Höst☔️

2015-09-01 @ 08:22:16
Trött trött och ännu mera trött idag, Themo vaknade 6.50 idag det och det super tråkiga höst vädret gör en såå trött idag plus en alldeles för gnällig unge som är inne på sin fjärde dag som gnällig.. Ingenting hjälper.  Maria skulle ha kommit hit vid 9 idag, men hon va också för trött så ska passa på att vila sen när Themo vilar så man orkar med allt gnäll.. Sen vid 13 så ska vi iväg på lekträff, längesen nu. 

Igår så åkte vi till maxi och handlade med Maria, följde sen med hem till Maria en stund. Firade även morfar som fyllde 67 år igår, fick den godaste kycklingsoppan där. 





RSS 2.0