Midsommar

2016-06-27 @ 09:16:41

























En trevlig midsommar som började med jobb till 14 sen hem, som tur var hade mor och Nadja kommit dit tidigare och dekorerat och sånt.  Sen gjorde vi iordning lunchen som fick bli lite midsommar mat , tittade på en film under matkoman, spelade spel, när Themo hade lagt sig så gick vi ut och spelade kubb. Grillade sen vid 22.30 men nästan alla var så mätta efter lunchen så blev massor med mat över som vi gjorde pyttipanna på igår. En bra midsommar helt enkelt. 

Haa

2016-06-21 @ 10:52:41



Themo har fått en liten docka och vagn 😅😅😁 


















Såå stor han har blivit 😞😞❤️



Hehe

2016-06-16 @ 13:42:47


Maria skulle åka till leos lekland förra onsdagen när jag fyllde, så Themo och jag hängde på istället för att sitta hemma med sjuk gubbe. Har Themo det bra så har jag det bra💕 







Vi såg att vi hade fått skattepengarna så vi åkte till Erikslund på en liten shoppingtur efter Leos, Themo hade inte sovit någonting på hela dagen så han somna i vagnen efter ett tag. 


Dagen efter ville Nadja åka till Erikslund så det gjorde vi, Themo fick vara hemma med pappa:) 


Fyllde äntligen upp bubblisen förra torsdagen!



Nadja hämtade Themo på dagis i fredags så fick en fin bild skickad till mig😃




I söndags när jag kom hem från jobbet så överraskade Marco mig med ett litet kalas!!! Han satte på mig en ögonbindel och ledde mig ut till altanen där hans och min familj var! Han hade fixat så fint med blommor, ballonger, smörgåstårta, vattenmelon och vanlig tårta. Han hade dåligt samvete för att han var sjuk när jag fyllde ❤️❤️ 



Sen kom pappa med familj och firade mig. 


Themo fick leka med sin morbror:)



Hjälpa pappa och hamra:)


I måndags kom mamma över och badade och åt rester innan hon skulle passa themo medan jag var på möte på jobbet! 







Arg för att det var blixt😅



Lunch i tisdags i trädgården. Underbara sommar! 


Trött och grinig igår efter att ha varit på dagis. Så fick bli en promenad. 






23

2016-06-07 @ 23:02:19
Jahapp om en timme blir jag 23 år, känns så konstigt när man tänker på att man är så "gammal", känns inte som att man åldrar nånting men åren går. Lika som julafton så spenderar vi dagen med magsjuka, Themo hade magsjuka i torsdags kväll, jag fick det i söndags kväll till måndags morgon och Marco fick det nu ikväll.. Så blir inte så mycket firande. Men men. Får väl se om jag och Themo hittar på nånting imorgon, kan inte bli annat än en underbar dag när man får spendera den med världens bästa son❤️ Han har hittat en en liten sovkompis nu, en gris. Som han vill att man ska pussa och krama på innan han ska sova, så först ska jag pussa grisen sen pussar Themo och så håller vi på ett tag. Och så kramas vi med grisen, Themo är såå söt, mitt hjärta smälter jämt när man ska natta honom nu, ligger i sin säng och skrattar, kramar grisen och vill att man ska pussa på hans fötter 😅 tur dom är så söta än så länge! 


Helt slut dagen efter magsjukekvällen ❤️ 



Var och firade Fredriks flickvän som fyllde år i fredags :) 


Åkte till Västerås i söndags för att köpa brädor så att pappa Marco kunde bygga en sandlåda till Themo:) nu behöver vi bara sand och lite mer bräder till locket sen är Themos lilla lekpark färdig :) eller ja helst vill jag ha massor med mer saker dit men det kommer vartefter tiden går. Får duga med en gungställning, lekhus, rutschkana, leksaker och sandlåda i trädgården. 
Gjorde rabarberkräm igår kväll till kvällsmål, som themo fick äta till frukost idag också. 



Flyttar pallen hela tiden så han ska nå allt jag gör. Så söt. 



Sommar☀️

2016-06-01 @ 22:35:37

 Themo hade en lite hängig FM igår, förkyld har han blivit igen! En månad sen han var förkyld. På EM/kvällen så hade han även feber som förra gången han var förkyld också. Så idag fick det bli en vab dag, första vabben nu då. 


Han älskar att vara ute så testade att gå ut med han så han skulle bli glad. Vilket han blev. Så vi var ute hela FM igår, mamma och syster kom hit med lunch som vi åt i skuggan. Underbara varma dagar! 


Klättrar så bra upp för rutschkanan nu, blivit duktig sen han börja på förskolan. 


Gick runt och runt raggarbilen och försökte komma in. 





Idag vabbade vi som sagt, men han vaknade upp feberfri. Jätte skönt att pluttisen mådde bättre idag, fortf förkyld ingen feber iallafall:) han tog även sovmorgon imorse till kl 8. Så skönt! Man ska ändå alltid vara hemma en feberfri dag innan man går till förskolan igen så det var bra att han inte hade feber idag. Så vi kan jobba och vara på förskolan imorgon! 


Maria, Ludwig och thyra kom hit på FM, så vi var ute och lekte innan vi gick in och åt lunch innan barnen skulle vila:) 








RSS 2.0