erikslund

2014-10-30 @ 16:33:21
Sitter på jobbet nu, segaste tiden nu. Finns inget att göra....Igår var jag ledig så då åkte jag, mamma och nadja till erikslund och ikea. Mys dag med familjen. köpte lite på ikea, sängkläder till bebisens säng, jul kuddöverdrag, en stooor underbar elefant, sååå mjuk. kommer bli fin i vaggan sen:) ocj lite annat smått, hittade faktiskt en present till Marco också. inne på cervera, trodde aldrig jah skulle hitta nån julklapp till han. så svår kille att köpa presenter till. fick även bli en ammningsbh, mjukisbyxor och en tshirt till mig:)

ja justja, innan ikea så var jag hos barnmorskan, allt såg bra ut, lite lågt järnvärde bara.
















fick även hem fina barnvagnen igår. så den satte vi ihop:) så fin, en trille viper 4s.

käärlek

2014-10-28 @ 15:27:30
Tänk att man kan känna så starkt för nånting som man inte ens träffat, läängtar så fruktansvärt nu. Vill att du ska växa klart nu så du kan komma ut så jag kan ligga och pussa på dig. Älskar att ligga och titta på min tjockis mage när du ligger där inne och bökar runt, så mysigt! Även fast du får mig att må skit ibland så är det såå värt det. Bara att känna att du rör på dig får mig att bli lycklig.

Är så fruktansvärt trött hela tiden, sover så dåligt på nätterna nu. Så känns ganska skönt att jag bara har 10 dagar kvar på jobbet. Men kommer säkert bli så rastlös, bara gå hemma och vänta på att januari ska komma. Fy tiden kommer gå segt. Tur det är jul snart så man håller sig lite sysselsatt.




V.31 (30+2)

2014-10-27 @ 15:57:42
Det känns så konstigt att kolla sig i spegeln nu för tiden, känns inte alls som att man är så tjock om magen som jag verkligen är. Blir som en chock när jag går förbi en spegel. haha! Börjar bli ganska jobbigt med en sån stor mage, speciellt när man ska ta sig upp ur soffan eller sängen. På onsdag ska jag bm igen:) nu blir det besök där varannan vecka, skönt o ha koll hela tiden på att allt är som det ska. sist jag var där så hade mitt blodtryck gått upp lite och hade lite äggvita i urinen, så hoppas att det inte blivit värre nu. Illamåendet börjar smyga sig tillbaka lite då och då, även huvudvärken.

Nu är det bara tre veckor kvar på jobbet och en vecka kvar tills vi flyttar till en provisorisk lägenhet i kolsva tills vi antingen hittar ett hus som vi vill ha eller så kanske vi bygger ett nytt:) Lutar mot det sist nämnda. Hittat ett perfekt nyckelfärdigt hus som jag vill ha, säkert alldeles för dyrt då allt är perfekt med det, en walk in closet som leder till ett stort badrum med bubbelpool i stora sovrummet.

Nuu kan tiden få gå liite fortare, även fast tiden gått väldigt fort. Men vill ha flyttat och gjort jul mysigt och så kan julen få komma, och sen kan det få bli Januari. Ne kanske ska börja skriva lite oftare.. känns som det behövs nu, så mycket saker inom mig nu.




Bebiskläder

2014-10-06 @ 11:42:37
Fått lite bebis kläder av Marcos bror:)

























och så har vi köpt en liten gunga med vibration och musik:)
Vill att dom här 88 dagarna ska gå fooort nu. Längtar tills vi flyttar och allt är klart så jag kan få göra iordning bebisrummet.


RSS 2.0