Sprattelgubbe

2015-04-06 @ 22:31:47

Köpte en stoor melon idag, såå gott! 


Lillplutten fick bada idag, herregud så han plaska och sprattla, vattnet forsade upp i luften haha. Man undrar ju om han tycker det är roligt eller om han avskyr det haha. Han ser så arg ut och ba nu jävlar så börjar han sparka sönder hahaha. Min fina lilla bebis ❤️ tänk att han är hela tre månader nu. Tiden går så foort, känns som att han nyss kom upp på mitt bröst men ändå varit här så länge. Världens bästa kärleks känsla. Kan fortfarande inte förstå att "lilla" jag är mamma, till en sån underbar och fin liten gubbis. 

Han har varit otroligt trött nu på EM, beror säkert på att han varit vaken mycket på FM. Han somnade klockan 15 och sov till 18 sen åt och badade han sen åt han lite igen och sen slockna han klockan 20. Han sover fortfarande får hoppas att han sover som vanligt inatt, med en paus för lite mat runt 3 bara. 

Imorgon så ska vi till Västerås för att handla det sista till dopet, även kolla/ handla tapeter och målar färg till huset. Vi får eventuellt nycklarna redan på fredag. Ska bli så skönt att bo i hus i sommar. Fixa och göra iordning på riktigt i Themos rum, som kommer få vara på den nedre våningen med alla sina leksaker, kläder och skötbordet sen får han sova uppe i vårat sovrum :) så himla svårt att hitta nån bra tapet till hans rum bara. Vet inte om man ska satsa på en bebis tapet med typ nalle puh på eller nå eller på en tapet med stjärnor eller nå lite mer stilfullt. Baah.... Ska iallafall ha blåa detaljer o så:)  

Nää ska kolla klart på need for speed nu sen sova så man orkar upp inatt. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0