Shopping

2015-07-26 @ 16:57:09
Sitter i bilen med en sovande Themo och väntar på att han ska vakna så vi kan gå upp till Marcos farmor där Marco är. Bäst att låta han sova en stund så kanske han inte blir övertrött och grinig sen. Igår så var vi till Erikslund och shoppade massor, kom dit 1.5 timme innan dom stängde så blev lite stressigt, men hittade ändå massor. Super nöjd med allt. Köpte äntligen gummistövlar, så nu kan vi gå ut till skogen och slippa bli blöt om fötterna 😃 köpte massa tröjor, dom bästa och skönaste tightsen från Cubus, underkläder, skor och ett par sköna prassel tränings byxor. Themo fick även en massa kläder igår, av oss och sen av sin farmor som också var med. Vi fick en stor byrå av Marcos farmor :) 


Var till Västerås i onsdags och köpte en vagnleksak till Themo, han tyckte den var jätte rolig! Så ett väldigt bra köp :) den underhöll han medan jag och Maria gick runt i affärer och handlade lite kläder. Så har blivit mycket shoppande nu. Men det behövdes! 






Var ut till skogen en sväng i fredags ocj plockade blåbär med mamma och Nadja. Så då fick han sitta och köra lite bil innan han blev hungrig, trött och grinig och somna en stund. 







Här är Themos nya kläder:) 





Fick bli en pina colada och film kväll igår med mannen <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0