👏

2015-05-22 @ 16:43:06

Promenerade med Maria och vile som vanligt i torsdags och i fredags, idag hann vi inte med:) fick sovmorgon idag, Marco Ă„kte till Göteborg inatt för att hĂ€mta en bil tidigt imorse innan han Ă„kte tillbaka hem för att jobba. SĂ„ Themo vaknade 8.30 😊 annars vaknar han av Marcos vĂ€ckarklocka om han inte vaknar tidigare. Åkte sen pĂ„ lektrĂ€ff vid halv tolv, trevligt. Synd bara att Themo inte ville vila nĂ„nting innan sĂ„ han var lite smĂ„ grinig ibland. 



Plockade min första citron frĂ„n citrongrĂ€set 😀 inte lika sur som dom man köper.


Themo fick smaka lite för första gĂ„ngen, han gjorde ingen rolig grimas som bebisar brukar göra :( fĂ„r testa med en köpecitron haha. 



Gladfis pĂ„ kvĂ€llen nĂ€r han ska sova. 



Lika glad pÄ morgonen sen:) sÄ skönt nÀr han vaknar upp o börjar leka o prata istÀllet för att skrika.


Åkte in till Köping igĂ„r till actic o sa Ă€ntligen upp mitt gymkort. Skönt att fĂ„ det gjort, skulle ha gjort det för lÀÀnge sen... Åkte sen till kapphal och köpte tvĂ„ par nya byxor frĂ„n newbie till Themo. Han fick Ă€ven en body av mor! Sen till Sibylla för att Ă€ta godaste hamburgaren.



SĂ„ mysigt med en sovit pĂ„ sig❀

Gick Ă€ven till Sofia igĂ„r kvĂ€ll för att hĂ€mta Themo doppresent, grĂ€vmaskinen. Kunde inte lĂ„ta bli att köpa lite andra bilder som hon har ritat, sĂ„ fina. 


Snabb lunch idag! SĂ„ hungrig efter lektrĂ€ffen haha. 



Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0