Jobb

2016-05-09 @ 12:41:51
Det är såå underbart att ha börjat jobba igen, känner mig mycket lyckligare nu! Mått ganska dåligt ett bra tag nu så är såå skönt att må bra igen! 

Themo har varit hemma från förskolan denna vecka, han har haft feber, hosta och varit snorig. Så han har fått varit med sin mormor i måndags, tisdags och fredags. Nu är Themo äntligen frisk! Så idag ska vi till parken zoo, nu har han varit hemma i över en vecka så han behöver göra nånting roligt! 
 Började på det här inlägget igår men hann aldrig bli klar. Så fortsätter väl idag. Ja som sagt så åkte vi till parken zoo igår med Marcos bror med familj. Trevligt var det! Themo tyckte om djuren , ville mest gå själv hela tiden så man fick jaga han mycket. Men det hör ju till när dom är små.. Han fick även åka sina första karuseller, blev jääätte ledsen när man gick av 😅. När vi kom hem så fortsatte vi att olja in altanen medan Themo sov. Det tar såån tid. Altanen är ju såå stor. Sen grillade vi på kvällen med Marcos familj här hemma:) 

Themo vilar nu så jag sitter ute o solen eller ja justnu så är den under ett stort moln.. Jobbar kväll inte så måste väcka Themo om en timme, han som sover fyra timmar på EM får bara sova två nu innan han ska till förskolan. Första dagen idag!! Nervöst och så ska jag lämna... Baah.. Hoppas det går bra. 




Matchade med svarta converse och skinnjacka en dag😃 






Förra helgen fyllde mamma 45 år! Så bakade massa till det, vi skulle ha firat henne här hemma men iom att Themo var så sjuk firade vi henne hos mormor istället :), gjorde vaniljhjärtan i långpanna, kola/chokladkakor och en brownietårta med pannacotta och passionsmousse såå god!! 


Han somnade i mitt knä förra vecka, såå mysigt ❤️❤️ händer aldrig längre! Bara när han är sjuk. 


Min lille sjukling💕


En liten gungtur med sjuklingen, enda som gjorde han glad var att få vara ute. 


Fick en försenad födelsedagspresent från sin morbror, helt slut Themo som inte orkar leka. 




När han var lite piggare fick han bada.


Första riktiga måltiden på några dagar, korv. Haha. Annars fick han bara i sig lingonsaft, lite ersättning och vindruvor. 



Förra måndagen så hade jag gjort en brownietårta med passionsmousse och tog med till jobbet. 


Themo fick vara hemma med mormor när jag jobbade, lilla sjuklingen 💕








Tog fram bebispoolen i lördags:)
 



Mamma och Nadja kom över och grillade i lördags! 


Marco sågade ner till på trädet.


Så gott! Kyckling, korv, halloumi sallad och gräddfil med vitlök och vindruvor. 


Tog mest bilder med kameran igår på zoot. Så dom kommer senare..








Fruktstund i solen på FM.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0